|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 393 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2014 Saat 08:13 |
hocam oğlum 3,5 aylık bugün sabah uyandığında vitamini verip emdikten sonra gaz çıkarırken bir miktar kustu fakat bu kez balgama benzer sarımtırak birşeyler gördüm balgama benzettim ateşi yoktu keyfi yerindeydi ufak bir nezle- grip atlattı da anlamadık mı diye düşündüm ya da bu durum normal mi? serum fizyolojiği ne kadar arayla kullanmak lazım günlük sadece burun deliklerinde varsa temizliyorum öbür türlü günlük damlatıp tyemizleme gereğii duymadım her gün temizlemek gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119041 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gordugunuz, "geniz" ifrazatidir.
Her gun banyo yaptiramiyorsaniz, mutlaka burun temizligi yapin. Serum fiz 'in belli bir kullanim sikligi yoktur. Gerek oldugunda kullanin. |
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 393 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
her gün banyo yaptırıyoruz ve evde sürekli atletle yatırıyoruz dolaştırıyoruz şiddetli rüzgar olmadıkça dışarıda bile böyle gezdiriyoruz acaba ipin ucunu kaçırıp üşüttük mü diye düşündüm bazen odasının camını da açık bırakıyorum 1-2 kez serum fiz. kullanma gereği duydum onun dışında her banyodan sonra mutlaka burnunu temizliyorum hatta banyo esnasında kendiliğinden akıp geliyor. etraftakilerin yorumlarından sıkıldım çocuk boğulacakmış küçücük bebek yüzü koyun mu yatarmış bu çocuk böyle üşürmüş her terlediğinde üstünü başını değiştirecekmişim ateşi 37,3ü geçmeyecekmiş (38,8 de 2. ay aşıdan sonra ısrarla keyfiyerinde olduğundan ateş düşürücü vermedim) çorapsız bebek gezmezmiiş duya duya artık söylediklerine inanmak üzereyim .. akıllıya 40 gün "deli" dersen, "deli" olurmuş..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119041 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Usutmek diye bir durum yok. Usurseniz, alt tarafi, usursunuz, rahatsiz olursunuz. Hasta olunmaz...
2- Etrafin soyledigi HICBIR seye inanmayin. Eger bu millet bebek bakimindan zerrece anlasa idi, Turkiye, Avrupa'da "Bebek olumlerinde" birinci ulke olmazdi. Zaten bu durumun duzelmemesinin de baslica sebebi, bu ahmaklarin, bir sey bildiklerini sanmalari ve ASLA yeni bilgeleri ogrenmek istememeli yuzundendir. Ne yazikki, bu milletin ahmakliklarinin ceremesini cocuklari ve torunlari cekmektedirler. 3- Dis ulkelere seyahat etmek imkani olanlar, zaten oralardaki cocuk giyimini ve rahatligini goruyorlar, Gidemeyenlerde, yabanci filmlerde bir baksinlar bakalim... Oralarda hic baslarinda; o "kel takkesi" ile ve corapla dolasan bebek gormuslermi!!! Bu millet o kadar utanmaz bir millettirki, cocuk oldugunde bile kabahati Allah'a atmaktan utanmazlar.. Alt tarafi; onlar icin.... "Allah verdi, Allah aldi".... Demek kadar basittir. Zaten bundan sonra Tibbiyeden cikan doktorumsu yaratiklardan sadece bu laflari duyacaksiniz... Takdir-i ilahi Allah verdi, Allah aldi Olume isyan etmek, Allah'a isyan etmektir. Eceli bu kadarmis.. Elden ne gelir!!! Iyide kardesim, niye hep bunlar Muslumanlarin basina geliyorda, Hiristiyan, Musevi ve hatta Budistlerin basina gelmiyor!!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|