|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scorpios ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2014 Saat 19:47 |
Hocam 4 yaşındaki oğlumun dişlerinin yarsından fazlası çürüdü.Hatta bir iki tanesi bayağı çürük,dişte oyuk oluştu simsiyah oldu.Fakat şu an için ağrı sızı yok.Biraz soruşturdum bazı diş hekimleri muhakkak dolgu yapılmalı diyor,bazısı ağrı sızı yoksa ellemeyin bu yaşta yapılan dolguların hepsini diş atar (büyüdüğü için) diyor.Kimiside her türlü dolguya karşı.Çocuğun dişlerini her fırçaladığımda moralim bozuluyor.Bu konuda sizin düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.Sonuçta şu an yapılacak bir hata ilerde telafisi olmayan sonuçlar doğurabilir.Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" bazısı ağrı sızı yoksa ellemeyin bu yaşta yapılan dolguların hepsini diş atar "
Dogrusu bu!!! Ancak agri olursa, gerekebilir. Niye Zymafluor kullanmadiniz???? Eski mailleri, bilhassa bu konudaki "Alt Forum" yazilarini okuyun. |
|
![]() |
|
scorpios ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu flourun Amerikada son zaman yasaklandığını dışarıdan alınan fazla flourun çok zararlı olduğunu okudum.Biri önerirken biri aman sakın diyor.Gerçi ben Zymafloru duyduğumda zaten iş işten geçmişti ama dediğiniz gibi ise 2. çocukta inşaallah kullanırım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|