|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
phatosh85 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phatosh85
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2014 Saat 18:20 |
merhabalar. 12 aylık bir kızım var. Sadece 4 ay emzirebildim. 4 aydan sonra sürekli mama verdim. 6. aydan sonra da yavaş yavaş ek gıdaya geçiş yaptık. Ama ek gıdaya geçtiğimizden beri nerdeyse hergün kabız. Yaparken o kadar zorlanıyor ki gözleri yerinden fırlıycak gibi oluyor. İlaç kullanmak istemiyorum fakat mecburen arada veriyorum. 1 yaşına geldi halen devam ediyor. Kabız olmasın diye çok fazla ek gıda vermemeye çalışıyorum. Sabah kahvaltı akşam da çorba yada yemek veriyorum. Patates hiç veremiyorum. Bu normal mi düzelir mi? Son olarak da dün en son kakasını yaptığında yediği semizotu yemeği sindirilmeden olduğu gibi çıktı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiz cocuklari genellikle kabiz olurlar, normaldir. Eski mailleri okuyun, o sekilde diyetine dikkat edin. Aralarda, Duphalac kullanin. Mushil ilaci olmadigindan, aliskanlik filan da yapmaz. Corbalarindaki ve ek gidalardaki yag oranini arttirin. Yagsiz verirseniz, kabiz olur. Semiz otuna devam edin, oldugu gibi cikmasi onemli degil, kakasini yumusatir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|