|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgeakgun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2014 Saat 22:42 |
Kadir Bey Merhaba
7,5 yaşındaki oğlumun doğumundan bugüne bütün hastalıklarına gelişimine sizinle birlikte çözüm bulup yanlış tedavilerden mümkün olduğu kadar korunduk,sizin sadece hastalıklara değil davranışlarla ilgili de pratik ve geleneksel çözümleriniz her zaman işe yaradı,benim şimdiki sorum oğlumun yaklaşık 1 yıldır geceleri çok şiddettli diş gıcırdatmaları,2,5 yaşında bir kız kardeşi var,fakat doğduğunda aşırı kıskançlık belirtileri göstermedi,bizce normal sınırlar içerisindeydi,ben çalışıyorum ve ikinci bebek geldikten sonra oğluma eskisi kadar vakit ayıramaz oldum,baba ise karşı yakada çalıştığı için her gece geç gelir ve çok sık yurtdışına çıkar,bu sebeple herşeyleriyle ben ilgilenirim,fakat artık çok yorulduğumu hissediyorum,akşam işten gelince oyun oynayacak halim kalmıyor,oğlumda da yaklaşık 2 yıldır arkadaşlarından görüp heveslendiği oyun takıntısı başladı,özellikle ipad almamak için direniyoruz,fakat telefonlarımızı zorla ya da bir şekilde alıp oyun indirip oyun oynuyor,oynadığı oyunlarda maalesef dövüş,kavga,zombili oyunlar,telefonlarımızı da artık saklıyoruz,fakat sürekli dilinde bu oyunlar var,okulda çizdiği resimlerde,silah,balta ve kan var :( Oğlumun huyları da çok değişti son 2 yıldır,çok asi,hiç sözümü dinlemiyor,oyun oynamazsa sürekli tv seyrediyor,tv yi kapatırsam kıyamet kopuyor,çok akıllı bir çocuk ama ders çalışmaktan nefret ediyor,ben de artık dayanamayıp çok bağırıyorum,hocam diş gıcırdatması bu oyunlarla mı ilgili yoksa benim ona çok bağırmam ve de artık eskisi gibi ilgilenememem yüzünden olabilir mi?Lütfen bana bir yol gösterin,sanki çocuğum elimden kayıp gidiyor gibi hissediyorum,ben işteyken babaanne bakıyor,çok severek bakıyorlar fakat ağlatmamak için her istediğini yapıyorlar,yani tv seyretmesine izin veriyorlar,ben gelince hemen kapatıyorum fakat onu uzun süre oyalamak çok yorucu oluyor,ben kendimi mi yoksa oğlumu mu terapiye götürmeliyim?yardımınızı rica ediyorum,Sevgilerimle |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Havuc" ve "Sopa" yi kullanacaksiniz. Dersini calistiginda, belirli bir sure, (1-2 saat) oyun oynamasina musade edin.. Hatta, basarili oldugunda, "Karne hediyesi" olarak; I- pad alabileceginizi soyleyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|