Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - diş gıcırdatma hakk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdiş gıcırdatma hakk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1906
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bilgeakgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: diş gıcırdatma hakk.
    Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2014 Saat 22:42
Kadir Bey Merhaba
7,5 yaşındaki oğlumun doğumundan bugüne bütün hastalıklarına gelişimine sizinle birlikte çözüm bulup yanlış tedavilerden mümkün olduğu kadar korunduk,sizin sadece hastalıklara değil davranışlarla ilgili de pratik ve geleneksel çözümleriniz her zaman işe yaradı,benim şimdiki sorum oğlumun yaklaşık 1 yıldır geceleri çok şiddettli diş gıcırdatmaları,2,5 yaşında bir kız kardeşi var,fakat doğduğunda aşırı kıskançlık belirtileri göstermedi,bizce normal sınırlar içerisindeydi,ben çalışıyorum ve ikinci bebek geldikten sonra oğluma eskisi kadar vakit ayıramaz oldum,baba ise karşı yakada çalıştığı için her gece geç gelir ve çok sık yurtdışına çıkar,bu sebeple herşeyleriyle ben ilgilenirim,fakat artık çok yorulduğumu hissediyorum,akşam işten gelince oyun oynayacak halim kalmıyor,oğlumda da yaklaşık 2 yıldır arkadaşlarından görüp heveslendiği oyun takıntısı başladı,özellikle ipad almamak için direniyoruz,fakat telefonlarımızı zorla ya da bir şekilde alıp oyun indirip oyun oynuyor,oynadığı oyunlarda maalesef dövüş,kavga,zombili oyunlar,telefonlarımızı da artık saklıyoruz,fakat sürekli dilinde bu oyunlar var,okulda çizdiği resimlerde,silah,balta ve kan var :( Oğlumun huyları da çok değişti son 2 yıldır,çok asi,hiç sözümü dinlemiyor,oyun oynamazsa sürekli tv seyrediyor,tv yi kapatırsam kıyamet kopuyor,çok akıllı bir çocuk ama ders çalışmaktan nefret ediyor,ben de artık dayanamayıp çok bağırıyorum,hocam diş gıcırdatması bu oyunlarla mı ilgili yoksa benim ona çok bağırmam ve de artık eskisi gibi ilgilenememem yüzünden olabilir mi?Lütfen bana bir yol gösterin,sanki çocuğum elimden kayıp gidiyor gibi hissediyorum,ben işteyken babaanne bakıyor,çok severek bakıyorlar fakat ağlatmamak için her istediğini yapıyorlar,yani tv seyretmesine izin veriyorlar,ben gelince hemen kapatıyorum fakat onu uzun süre oyalamak çok yorucu oluyor,ben kendimi mi yoksa oğlumu mu terapiye götürmeliyim?yardımınızı rica ediyorum,Sevgilerimle
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118093
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2014 Saat 19:30
  "Havuc" ve "Sopa" yi kullanacaksiniz.  Dersini calistiginda, belirli bir sure, (1-2 saat) oyun oynamasina musade edin.. Hatta, basarili oldugunda, "Karne hediyesi" olarak;  I- pad alabileceginizi soyleyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.