|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mydeep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2014 Saat 15:24 |
Hocam merhaba,
Kızımın alnın üstündeki saçlı derisinde 1 aydan fazladır küçük kırmızı kabartılar var. bazen içleri sivilce gibi iltihaplı da oluyor. thiocilin kullandım biraz düzelme oluyor sonra tekrarlıyor. Tamamen kurtulamıyoruz. Dayanamayıp dermatologa götürdüm. alerjik egzama dedi. verdikleri şöyle; Deloday şurup, konazol şampuan, m-furo losyon, elidel losyon, fucicort krem verdi. Şaşırdım kaldım baktığım kadarıyla kortizonlu kremler. Elidel için rapor çıkartıp 1 sene kullanmam gerekiyormuş. Hocam ne yapmamı önerirsiniz. http://i.hizlires
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN: Kortizonlu ilaclari kullanmayin. Sac bandi kullanmasin, basi cok terlemesin.
|
|
![]() |
|
mydeep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yaz diye ister istemez terliyor aksi çok mümkün değil ama sürekli yıkıyorum. Sizin önerdiğiniz ultralan pomadı sürsek mi hocam saçlı deriye sürülür mü.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneyin.. En azindan, zarari olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|