|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2014 Saat 22:29 |
hocam aksam 23 aylik kizim kosarken dustu ve tepe kismini sert bir sekilde vurdu basta kizarmisti biraz agladi. daha sonra elimle kontrol ettigimde bi tarafinin sis oldugunu farkettim buz koydum sisi indi. fakat anlamadigim bir sorun var. kafasinin alindan sonra baslayan tepe kismindaki kemigin ayrik oldugu elle fark ediliyor cokuk gibi bi yeri.carptigi kisim ayrik bingildaga dogru bisry yok (bu arada bingildagi henuz kapanmadi) orasi kizarmisti basta hocam cok korkuyorum bi sorun varmi babasi cok inatci dr. goturmem bos bosuna eziyet ederler diyo bu arada dustukten sonra herhangibi kotu belirti yoktu hoxam ALLAH rizasi icin yardim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baba, cok hakli, gitse idiniz; olmayacak eziyetleri yaparlardi. Eski maillerde de hep yazdim; Suur kapanirsa, gozleri devamli ayni yine kayarsa, kasilmalari olursa, Goz bebeginin biri buyuk, digeri kucuk olursa, o zaman gidersiniz. Bu derecede agir kafa Travmalari da, ev icinde olmaz. Trafik kazalarinda olur.
|
|
![]() |
|
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
hocam normalde benim kizim cok duser alninin balon gibi oldgunu bilirim sizi devamli okudugum icin takmam kafaya fakat bu bahsettigim alninin hemen ust tarafindaki iki kemik arasinda fark edilen ayriklik nedrn var bingildagina dogru yok bi tarafi cokuk gibi cok sukur suana kadar kotu bisey yok ALLAH sizdrn razi olsun hocam iyiki varsiniz
Düzenleyen hayatbilgisi - 28 Ağu 2014 Saat 02:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O elinize gelen "hat" -sulcus - denilen, dikis hatti.Normal.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
hocam icimi cok rahatlattiniz.sagolun ALLAH sizi basimizdan eksik etmesin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|