|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
SEVGİM41
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Nis 2014 Konum: ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: gelişimGönderim Zamanı: 05 Eyl 2014 Saat 03:11 |
|
merhaba hocam oğlum bu ay 21 aylık oldu size fiziksel ve sosyal gelişim sorularım var oğlum arabalarıyla oynamayı suda oynamayı çok seviyor konuşmaya yeni başladı baba gitti gel dede mama arada anne diyo durumumuz normal mi evde iş yaparken izleyip aynısını yapmaya çalışıyo ben çalışan bi anneyim elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum sizce kreş için erken mi bezlenen bi ebek ve tuvalet eğitimine hazır olmadığını düşünüyorum banada yardım edin
|
|
|
sevgi özdemir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2014 Saat 04:54 |
|
1- Cocuga bir yakininiz bakmiyorsa, Kres dusunulebilir.
2- Konusmasi zaten cok ilerde. 3- Tuvalet egitimi ile ilgili maillere bakin. |
|
![]() |
|
SEVGİM41
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Nis 2014 Konum: ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2014 Saat 07:07 |
|
konuşması konusunda çevremden saçma sapan tepkiler alıyorumda ben gece çalışıyorum gündüz ben gece babası bakıyor. hocam bu durumda kreşe gerek var mıdır.
|
|
|
sevgi özdemir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2014 Saat 19:32 |
|
Tabii, canim tabii.....
- Kanarya suyu iciren onlar!!! - Yataginin kenarina; Halit Kivanc resmi koyanlar onlar!! - Dil alti bagini kestirenler, yine onlar!!!! Bunlar hep vardi, hep de var olacaklar... Turkler kitap okumazlar, kulaktan dolma "dedikodularla" bir fikir sahibi olduklarini sanirlar...Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz... Ev hastalarina gittigimde; benimle "Konsultasyon" bile yapmaya kalkan aile buyukleri hep olmustu!!! Bu sekilde cocuga bakmak size bir zorluk vermiyorsa, kres sart degildir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|