|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslıbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2014 Saat 18:24 |
hocam merhabalar 15 aylik kizimimin boyu 83 cm kg ise 10,400 gecen ayki olcumlere gore sorunumuz her yemekten sonra kaka yapmasi , kakasi gercekten cok kotu kokuyor fakat oyle degdigi yeri pisik yapma gaz karin agrisi sorunumuz yok doktor ve cevremiz kizimi zayif buluyor ama kizimin yemeside guzel ben de bu durumu cok kaka yapmasina bagladigim icin festal aldim 2 gundur veriyorum hocam ilk gun sadece 1 kez bugun 2 kez kaka yapti sormak istedigim sey Festal kaka sayisini azaltir mi hocam ise yarayip yaramadigini boyle mi anlayabiliriz bir de cekirdekli kara uzumu cok seviyor fakat yedigi gun kakasinda hep bu uzumleri goruyorum bunlar emilim bozukluguna isaretmidir hocam , hocam gercekten bunaldim bu cocuga zayif demelerinden bu festal isimize yarar mi hocam ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Festal, hemde cok isinize yarayacak... Emilim daha iyi oldugundan yedikleri daha cok cocuga yarayacak ve cocuk kilo alacak.
|
|
![]() |
|
aslıbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
hocam peki sizce emilim bozuklugu varmidir ? festal kullanmama ragmen yine 2 kez kotu kokulu kaka yapti da
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hele biraz zaman gecsin, en az:2-3 hafta bir kullanin, ondan sonra degerlendirilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|