|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neslimovie ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2014 Saat 14:17 |
Kadir Bey, kızım 28 aylık. İnek sutu alerjisi var. Günde 30 ölçek kadar pregomin as içiyor. Başka kalsiyum desteği vs almıyor. Bu mamanın sulandırma ölçeği 1 ölçek mamaya 30 ml su. Ama çok sulu olunca kızım yarıda bırakıyor diye ben suyu az koyuyorum. Biraz koyu kıvamlı veriyorum.Bugun internette, mamayı ölçeğe göre sulandırmazsam çocuğun başta karaciğerleri olmak üzere, organlarının zarar göreceğini okudum. Ya ölçeğe göre vermeli, ya da mamanın ardından ölçek kadar su vermeliymişim. Bu doğru mudur? İlk defa duyuyorum böyle bir şey.
Teşekkur ediyorum, Allah sizi korusun. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 aydan kucuk cocuklar icin, okudugunuz bilgi DOGRU.... Hele 6 aydan buyuklerde, koyu hazirlanmis mamadan DAHA KOYU olan, yogurt, peynir veriyorsunuzda, bir zararmi oluyormus??? 28 aylik bir cocuk, isterse, mamayi toz halinde yesin, genede bir zarar olmaz. Bu tip yazilar yazan kimselerin, daha tecrubeli olup, daha genis dusunmeleri gerekirken, onune gelen yazi yazinca boyle GARABET yazilarinda ortya cikmasi cok normaldir..
Benim yazilarimdan haric bir yazi okumayin, okursanizda, bana sorun. Inek sutu allerjileri cogunlukla yanlis teshis ediliyor, arada bir inek sutu deniyormusunuz??? |
|
![]() |
|
neslimovie ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Size danışmadan bir adım bile atmıyorum Kadir Bey. Dünyanın obur ucundan, kızım için yaptığınız bütün yorumlar , teşhisler doğru çıktı. Allah uzun , mutlu ömürler versin size. İnek sutu kızımın cildine değer değmez kabartı, kaşıntı, kızartı yapıyor. Keçi sütü de yapıyordu. Uç ay önce kaynamış keçi sütü surdum, kızarmadı. Sevinerek mamasına katmaya başladım. Birkaç gün sonra göğüs ve sırtı kabarmaya kaşınmaya başladı. Kaşıdıkça kızardı. Kakası da bozuldu. Bir daha denemedim. Cesaret edemiyorum Kadir Bey. Pregomini severek içiyor. Umarım sütten alacaklarını karşılıyordur. .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Karsilar, karsilamasina da,,,,, Baba gocer!!! Bir an evvel kutu sutlerine gecse de baba rahat etse.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|