|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2014 Saat 22:17 |
İyi akşamlar Kadir bey dilerim iyisinizdir,4,5 yaşında kızım var iki sorum olacak cevaplarsanız çok severim.
1) kızımın tüm dişleri azısından kopek dişlerine kadar hepsi çürük,zamanı gelince düşecekler inş.bu çuruk dişlerin vücuda zararı varmı özellikle de kalbe? (çok ilgiçtir ki zymaflour kullanırken bu kadar çurudu) 2)çürükler için zumaflour kullanıyoruz 4tane gecen bir haberde flourun Almanların savaş zamanı esirlere beyin hasarı versin diye ürettiklerini çok zararlı olduğunu duydum ve bu yüzden zymaflorda toplatılıyormuş Kayseri de yaşıyorum hiç bir eczanede yok depolarda yokmuş,bu konudaki düşüncenizi merak ettim.Saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Simdiye kadar Zymafluor kullanan hicbir hastamda dis curugu gormedim.
Ya gec basladiniz, yada Zymafluor'u sutle birlikte verdiniz.. 2- Iki gun once yazdigim; Fluor ile ilgili yazilarimi okuyun. Bazi malum cevreler, cocuklar kullanmasin diye, ITHALATINI durdurdular. Amerika'da icme sularina katilan bir madde... Almanlarin kullandigi her bir zehirli maddeyi, formullerine kadar bilirim.. Sarin, Zyclon-B, Hardal gazi, kullanilmistir, ama hic Zymafluor kullandiklarini okumadim... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|