|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eki 2014 Saat 13:00 |
iyi gunler kadir bey
uzun zamandir merak ettigim bir durumu sormak istiyorum .sizin ve tavsiye ettiginiz Dr.Hayriye hanim sayesinde kizim havale yuzunden verilen epilepsi ilaclarindan kurtuldu.bu konuda bir cok yabanci makale okudum hepsi sizi destekler goruslerde buraya kadar sorun yok .kizim 2.5 yasinda ilk iki havalesinde hemen kendine geldi bilinci acildi .ucuncu havalesinde hastanedeydik ve rektal olarak valium verildi havale basladiginda .saat gece 2 di ve atesi havale sonrasi 42 ye yukseldi .kizim sabah 8 e kadar kendine gelmedi uyku halindeydi .okudugum yazilarda havale sonrasi 1 saat icinde bilincin normale donmemesi normal degildir yaziyor. sorum su olucak kizim valiumun etkisinden mi sabaha kadar uyudu ? yoksa zaten geceydi uykusuna devam mi etti ? yoksa bilinci acilmadi mi sabaha kadar ? bu konu cok kafami kurcaliyor simdiden tesekkurler |
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben tunusta yasiyorum burda doktor ismine valium dedi ama uzerinde diazepen yaziyor ayni sey mi bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER; Hastaneye gitmese idiniz ve o SALAK doktorun verdigi ilaclari-Serumlari uygulamasa idiniz, cocuktaki "bilincin normale gelmemesi" olayini yasamazdiniz... Hep o SALAK doktorun verdigi ilaclar yuzunden oldu...
SAKIN; havale icin, Valium(Diazepen) kullanmayin. Benim yazilarimi okuyun, yoksa daha cok kaziklar yersiniz... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|