|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eki 2014 Saat 08:12 |
Hocam Merhaba mailleri okurken kizamik aşısını yaşından sonra ne kadar geç olursaniz o kadar iyi demişsiniz bu anneden geçen antikorlar in aşıyı yok etmesinden dolayisi diyorsunuz ben acele ettim yaşını iki gün geçti aşı olduk etkisini az olur bir dahaki aşı içinse çok zaman var ve aşının tutup tutmadı kan tahlili ileri belli olur en tedirgin olduğum kizamik çünkü şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118444 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yasini 1 gun bile gecse, asi calisir, merak etmeyin. Tahlil filan gerekmez.. Benim o sekilde bir izahta bulunmam, bazi kimselerde; sanki asi ILLAKI, hemen o zaman yapilmasi gerekirmisde, 2. gun olsa gec kalinmis olurmus gibi bir imaj uyanmasin diyedir..
|
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
hocam benim kızımda 16.10.2013 doğumlu
o gün aşıya gün verdiler.9.ayda yaptırmadım diye bozuldular.O gün yaptırmamda sorun olur mu |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118444 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
EN Erken: 17.10.2014'de olabilir. Dedigim gibi, bu tarihten sonra ne vakit yaptirirsaniz, yaptirin...
Bozulmalari, Devletten 1 islem parasi az aldilar ondan... Devlet kendi sirtina "semer" vurursa, tabiiki binenlerde olur. |
|
![]() |
|
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Çok teşekkürler hocam en çok korktuğum kizamik mailleri okuyorum ama hep geç oluyor sonrada telaş yapıyorum hocam çok sağolun hocam iyi akşamlar
|
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok, son 3 seneden beri HAKIKI bir Kizamik goremedik gitti... Niye korkuyorsunuzki???? Saglik bakanliginin Kizamik hakkindaki uydurmalarina kanmayin... MMWR mecmuasinda, Kizamik vak'alarini takip eden bir bolum vardir. Bakalim bu son 3 sene icin, bizim Saglik bakanligi WHO'ya kac Kizamik vak'asi bildirmis, gorecegiz...
|
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam kızamık asılarının otiz yaptıgıyla ilgili bir yazı okudum. Biz yurt dısına tatile gidecegimizden ben kızımın 1 yasına 10 gun kala tum 1 yas asılarını yaptırdım. O zaman henuz bu konu ile ilgili bilgim yoktu.. Bir zararı olur mu?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|