|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 01:45 |
Iyi geceler kadir bey 15 aylik kizim uyurken birden kustu yatirdik tekrar kustu uykusunda oguruyor zorlaniyor ama midesi bosaldi kusacak birsey olmadigi icin safra kustu en sonunda birazda kopuk vardi safradan bi onceki kusmasindada hafif bi damla kan vardi sanki kusmugunda.. bu nedir corba icirmistim kemikli et kaynatip onun suyuyla yaptim ve sutte kattim biraz bu cocuga agir gelmis yada zehirlemis olabilirmi? Su bile icmek istemiyor henuz ishal yok ama.oguruyor arada birseyde cikmiyor hastaneye goturuyummu sizce eminim gereksi birsuru test yapacaklar yada su kaybini onlemek icin serum takmalari gerekirmi? Simdiye kadar oyle kusan bi cocuk degildi..
|
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada sabaha kadar kustu beyaz kopuk seklinde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Kizim az once sut icti bi biberon bitet bitmez oldugu gibi kustu keyfi yerinde atesi yok domuz gribi desem ishal yok bakalim ishal baslayacakmi su iciyor yemek yemezse gucsuz dusmezmi ne yerse aninda cikariyor :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Kadir bey affiniza siginarak devamli yaziyorum ama herzaman online olmuyorsunuz bende gelismeleri yazmak istiyorum
Kizim oglen 12 bucukta uyudu sadece 2 biberon su icti bisey yedirmedim cunki ne yedirsem kusuyodu sadece 2 biberon su icirdim kusmadi suyu.. aksam uzeri 4 gibi mercimek corbasi icirdim bi kase onu yedikten sonra agirlasti gozleri kapandi ayakta uyukluyo sanki aceba hazimsizlik varda agirmi geldi ama kusmadi? Emedur fitil aldim ama yazilarinizi okuduktan sonra yapmadim cunki su iciyodu sadece yedigini kusuyodu bolca kustu aceba mikrop cikmismidir vucuddan? ishal ates vs yok sadece hazimsizlik var durduk yere hickiriyo gegiriyor sanki 10 tabak yemek yemis gibi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Kizim az once uyandi kusma yok ishalde yok hafif atesi var dolven veriyimmi yoksa atesli dahami cabuk iyilesir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dun yedigi bir sey dokunmus, mikroplari atana kadar kusar, normaldir ve iyi bir seydir. Arkadan ishal gelebilir, ama kusma cok etkili oldu ve barsaklara hic mikrop gecmedi ise, ishal de olmadan iyilesebilir.
Eger; ishalden sonra kusma devam ederse, bu Virtik bir ishaldir (Rotavirus veya Norovirus gibi)Tedavisi bunun da yoktur ve 1 hafta surer. Domuz Gribinde, kusma-ishal yaninda, Grip arazlari vardir. Eski mailleri okuyun. HEr 3 durumdada sakin hicbir ilaci vermeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|