|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eki 2014 Saat 21:53 |
Hocam merhabalar.2yasindaki kizimda iki gun once grip basladi.Sizin grip icin anlattiklarinizi uyguluyorum.Fakat kizim durmadan agliyor.taki dolveni verene kadar sanirim cani cok yaniyo.ilacin etkisi basladigi anda susuyo ve oynuyo. mesela bugun saat 2 de dolven verdim saat 20.30 a kadar bisey yoktu sonra tekear aglamaya baslayinca yine vermek zorunda kaldim. dr. goturmek istrmiyorum ama bu durum karsisinda ne yapacagimi da bilmiyorum.birde hocam gece el ve ayaklarinda ates vardi sabah bi baktim eli ve ayaklarinda kucuk kirmizi noktalar cikmis ama kabarti seklindr degil.bu neden olmus olabilir? cvbiniz icin simdiden tskler.saygilar hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O kirmizi noktalar, el ve ayak ustundemi, yoksa: Avuc ve ayak tabanlarindami oluyor?
Eger dokuntuler: Avuc ici ve ayak tabanlarinda oluyor ise; "El,Ayak &Agiz Hastaligi" dir. Virutik bir hastalik olup, zararsizdir ve kendiliginden iyilesir.Tedavisi yoktur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Eki 2014 Saat 01:26 |
|
![]() |
|
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
hocam kizim cok rshatsizlaninca (ozellikle agri kesici vermediginde durmadan aglamasi) dr. goturduk. dr.bademciginin iltihaplandigini soyledi. sanocef antibiyotik surupp verdi.Aslinda hic vermek istemedim ama kizimin bu kadar agri cekmesine ve esimin israri karsisinda kullanmaya basladik.Antibiyotigi kullaninca agrisi gecti..suan sadece istahsizl ve klasik grip arazlari var. hocam antibiyotigi kullanmaya devam edelim mi? su ana kadar grip old. hep sizin dediklerinizi uyguladim fakat bu defa isin icine agri girince dayanamadim. saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne oldugunu anlamis degilim, bir kan sayimi yaptirip bana yazabilirmisiniz...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
peki hocam yarin yaptiracagiz. hocam bu gece vermemiz gereken antibiyotigi verrlim mi yoksa sonuca gore mi davranalim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dokuntuler hakkinda sordugum suale cevap gelmedi!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
hocam ozur dilerim.kizim cok hasta olunca onu unuttum.dokuntuler ayak ve el tabanindaydi fakat ertesi gun vucudunun bazi yerlerindede ciktigini gordum suan hic yok el ve ayak tabaninda.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Viral enfeksiyon, Antibiyotiklerle ugrasmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|