|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2014 Saat 20:20 |
merhaba hocam
oglum bi kaç haftadir hafif grip geçiriyor, sizin dedikleriniz diisinda mudahale etmedim maallesef ateside çikmayinca uzattik gribi,dun gece kulagim agriyor diye uyandi, iliadini yaptim deidginiz sekilde kesmedi agrisini, ikiknci dozu yapmak zorunda kaldim,paracetamol da vermek zorunda kaldim çok agliyordu, saate tam bakmadim ama geçmesi 1 saatden fazlasini buldu yani uyumasi, kulagim diye aglaya aglaya uyudu :( hocam ben nerde hata yapiyorumda iliadin geç ise yaradi kafasini arkaya dogru tutup ikiser damla damlatiyorum, yazilarinizda neyse oyle yapiyorum ama hatam nerde bulamadim :( keske atesi çiksa da çabuk iyile$se, ates çikarmanin bi yolu yokmu hocam :=) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir hata yapmadiniz... Bazi cocuklar, kulak iltihabi olmaya daha yatkindirlar, hepsi bu!... Idare edeceksiniz. Sakin Ameliyat tavsiyelerine kulak asmayin. Eski mailleri okuyun, ornekleri cok.
Acele etmeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Eki 2014 Saat 07:23 |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bunuda mi ameliyat ediyolar
![]() ben iliadin kullanmada hatam varmi demek istemistim.. dr a gitmedik bile,ogluma diyorum ( sizden için ) dr bu damlayi damlatmami istedi diyorum ben ne zaman dr a gittimki diyor ![]() doktorumuz hep bizimle saolun varolun .. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|