|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NURSENGOK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 19:39 |
Hocam merhaba,
12 ay 5 gunluk anne sutu ve ek gida ile beslenen kizim var. Pnomokok, MMR ve Su cicegi asilarimiz var. Fakat ben pnomokok ve mmr yi yaptirip su cicegi asisini kizim 15 aylik oldugunda yaptirmak Istedigimi soyledim. Gec yaptiracagim icin yazi istediler. Yazdim imzaladim. Ama saglik ocagindaki dr. Sucicegi salgini var dedi. Bana salladi gibi geldi. Bunu duyan esim panikledi haliyle. Ve bu hafta yaptiralim dedi. 1- Siz ne diyorsunuz 2- Bir de 9. aylik iken kizamik asisi yaptirmadim. Sizi dinledim. 12 aylik oldugu icin yapilacak olan Mmr asisi ayni asi. Bir sorun yok degil mi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu asilar; YA AYNI GUN, yada en az 1 ay ara ile yapilir. Oyle 1 hafta ara ile YAPILMAZ.. Cok merak ediyorsaniz, MMR'den 1 ay sonra yaptirin.
9 aylik yaptirmadiginiz iyi olmus, evet ayni asidir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|