|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Arzukan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eki 2014 Saat 12:25 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kadir bey merhaba oğlum 6 aylıkken kan tahlili yaptırdım ve sağlık ocagından kan damlası verdiler ayrıca akdenız anemısı suphesı var dedıler bunun uzerıne oglumu dr goturdum ve akdenız anemısı yok ama kansızlık var ılacı kullanın dedıler zaten kan ılacını vermeye tereddutlu olan ben oglum kusunca 2 gun sonra ılacı vermeyı kestım. Oglum suanda 12 aylık ve tahlıli yenıden yapıldı. Doktorumuz cıktıgı ıcın hastanedekı nobetcı dr sonuclara baktı ve kansızlık var kan ılacı verın dedı bende oglum ıcmıyor kusuyor deyınce ozel bır kan ılacı yazdı. ben kan ılacı kullanmayı pek ıstemıyorum ama karacıgerde bıraz artıs var dıyınce endısendım . Sizden rica etsem sonucları birde siz değerlendirirmisiniz? Ayrıca bu tahlılde akdenız anemısı suphesı varmı esımde de bende de yok Not:tahlil tok karnına yapıldı. şimdiden teşekkür ederim
Düzenleyen Arzukan - 23 Eki 2014 Saat 14:24 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tahlil TAMAMEN NORMAL, Anemi filan yok, Akdeniz Anemisi zaten YOK...
Maalesef bu SAHTEKARLIK, artik Turkiye'de, rutin halini aldi... Cocuklarin kan degerlerinin yanina; "Eriskin" REFERANS DEGERLERINI yazip, sanki hastalik varmis gibi bir tablo uyduruyorlar ve sizleri sogusluyorlar... O sahtekar doktorlara ve bilhassa Laboratuvara soyleyin, adam gibi is yapsinlar,cocuk kan degerleri yanina, eriskin referans degerlerini YAZMASINLAR... Bu sahtekarlara bir; "Dur-Cus" diyen olmadigindan, bu sahtekarlar isleri iyice azittilar. Baktilar millet yiyor, iyide para getiriyor, kazikla gitsin... Elinizden geldigi kadar heryere sikayet edin... Sizler ses cikarmadikca, bu reziller isleri dahada azitacaklar... Sizlerinde, en az bu namussuzlar kadar cesur olmaniz gerekir.. Yoksa bu sahtekarliklar ASLA duzelmez. |
![]() |
Arzukan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim keşke her dr sizin gibi olsa
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|