|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eki 2014 Saat 21:53 |
MRB HOCAM
1.SORUM:kızım 9.ayına girdi bu gün saglık ocagında kızamık aşoısı oldu fakat siz 1yaşında diyorsunuz neden 1yaş bize neden yaptılar o zaman bide 1 yaşında aşısı var acaba 2 doz şeklinde mi yapılıyor. 2.SORUM:kızım bugün aşı oldu duş aldırmak zorunda kaldım bi yan etkisi olurmu duşun acaba tşk ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 9 aylik KKK asisini, Saglik bakanligi uyduruyor. Yasindan evvel yapilan KKK asilari TUTMAZ... Bosuna yaptirdiniz. 1 yasindan sonra, MUHAKKAK, YENIDEN yaptirmaniz, SARTTIR....
2- Ne yan etkisi olsun, onuda doktorlar uyduruyor!! Sanki, elinize igne batsa, o gun; camasira-bulasiga kocaniz giriyor!!! Laf... Asilar hakkinda uydurulan en buyuk hurafelerden biride bu "SALAKCA UYDURMA" dir... |
|
![]() |
|
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam aşının tutup tutmadıgını nereden anlayacagım ki farzedelim tuttu bende 1 yaşında tekrar yaptırdım bi zararı olurmu.duş aldırdım demiştim kolunda biraz şişilik var aşı bölgesınde duştan kaynaklandıgını sanıyordum.neden şişti acaba.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 9 ayda Kizamik asisinin tutabilmesi icin, Annenin; ya hic hayatinda Kizamik asisi olmamis olmasi veya hic Kizamik gecirmemis olmasi gerekir. Eger, bir sebepten dolayi sizde Kizamik Antikorlari varsa, asi tutmayacak... Asi tutsa bile, 1 yasinda tekrar asi yaptirmaniz SARTTIR...
2- Dus ile bir alaksi yok, asiyi yapanin beceriksizligindendir. Bari asinin Prospektusunu okuyun. Orada bile 12 aydan sonra yapilir diye yazar... Ama, yoook, Turk kafasi; illede, "modifikasyon" yapacak.... Cok biliyorlar ya!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|