|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
burak.zeynep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak.zeynep
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eki 2014 Saat 18:00 |
Hocam oglum 2008 dogumlu bu sene birinci sinifa gidiyor.Bugun okulda KKK asisi yapilmis.Daha once yazi gondermis ögretmeni anasinifinda bu asiyi olduysa haber verin diye ama oglum yaziyi getirmediginden haberim yoktu.Oglum iki sene gitmisti ana okuluna gecen yil degil onceki yil gene bu asiyi vurulmustu.Simdi tekrar vurulmus olmasinin zarari olur mu cok tedirgin oldum.
|
|
![]() |
|
burak.zeynep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak.zeynep
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merakla cevabinizi bekliyorum.Bazi cocuklara iki asi yapmislar ogluma tek asi acaba yapilan baska bir asi mi ogretmeni bilmiyor ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak.zeynep
Hocam simdi bir cevabinizi gordum KKKasisinin uzerinden bes yil gecmesi lazim demissiniz iyice endiselendim saglik ocagindaki bir tanidiga sordum su siralar 1.siniflara KKK ve tetraksim yapiyoruz elimizde listeler var ona gore yapilir dedi o zaman ogluma tek asi yapildiysa tetraksim midir ?Asi Kkk ise iki yil once oldugundan sorun olacak mi ??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Emin olun, Turk Saglik Bakanligi hangi "Ilmi esaslara" gore asi yapar, anlamis degilim...
Ellerinde "Liste varmis"... Bu salaklar once bir :kayit tutmasini", hatta en ideal olani; halkin eline bir "Asi Karti" vermesini becersinler, o yeter.. Ilerde, cocugunuz, Amerika veya dis ulkelerde okumaya gittiginde, o zaman goreceksiniz, "Hanyayi-Konyayi" . Adamlar, Universite'ye girecek olanlardan bile 2 aylikken yapilmis asilarin, "Marka ve seri no'sunu" istiyorlar... O zaman arayiniki bulasiniz, bu SALAKLARI... Asi yapildiginda, HASTANIN ELINE BELGE VERILIR... ADAM GIBI BIR DEVLET BOYLE YAPAR... Tabii, devlet, devlet ise... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Kas 2014 Saat 22:36 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak.zeynep
Soruma cevap alamadim hocam cok tedirginim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hangi asiyi yaptiklarini BILEMEM.... Siz bir sorun...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak.zeynep
Kkk asisi ise iki yil once oldugundan tekrar yapilmis olmasi sorun olur mu cocugum icin ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayir, olmaz... Benim belirtmek istedigim; BU KAFA ile, cocuklara; toplamda; 5-6 defa KKK asisi yapacaklar, onu belirtmeye calistim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|