|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hulya125 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2014 Saat 10:29 |
kızım 42 aylık (3,5 yaş) 108 cm ve 26 kg. evet verdıgım ölçüler dogru.. daha oncede yazmıstım sıze. 1,5 yaşa kadar ıyiydi kilosu sonradan kılo alımı arttı hele son 6 ayda 3 kg daha aldı.. kılo alımını frenlıyemıyorum.. sureklı aç bı seyler yemek ıstıyor. kurabıye canavarı gıbı dolasıyor.. sütü de cok içiyor zaten versen 1 ltreye hayır demez.en azından zayıflaması deılde kılo almasa dıyorum olmuyor. cocuk endokrınoloji varmıs oraya gıtsek bı faydası olurmu? bı suru tahlıller falan ısterler bılıyorum.. bunlar gereklımı sızın fıkrınız nedır erken ergenlıge gırer dıye de korkuyorum
|
|
![]() |
|
hulya125 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
burda yazınızda bırıne boş yere sıpraktın kullandı dıye kızmıstınız.. ilerde siz ve evde kalmış kızınız dıye bahsetmıstınız. evde kalmıs kız sözune bende üzerime alındım.. inş. verirler kiloları ya :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sik sik Park-Bahceye cikin, Yiyecek dukkanlarinin olmadigi yerlerde dolasin. evde oldukca, cani sikilip, yiyeceklere saracak..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|