|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2014 Saat 17:13 |
26 temmuz 2006 doğumlu kızım 133 boy 27 kiloda
presentil değeri 8 yaş 3 ay diye yazıyorum, boyuna göre kilo az diyor sağlıklı beslenen (şimdiye kadar hiç hamburger ve cips yememiş )hemen hemen herşeyi az olsa da yer eti sütü içer hatta kefir yoğurt yazın dondurma falan ..yapmam gereken bişey var mı ?çevremdeki çocuklar bir acayip çok iri kızların göğüsleri çıkmış benim kız bizim çocukluğumuzdaki gibi evet yaşına göre boyu uzun ondan ince duruyor gibi geliyordu gene de size sormak istedim ..... bugün okulda karnı ağrıyor hemşireye gidiyor sıcak su torbası koymuşlar anne koşunca eğilince birden hareket edince ağrıyor durunca ağrımıyor bir anda yürüsek dalak hemen şişer aslında buz pateni ve tenis yaptı kondüsyonu var gibi ısınmadan ani hareketlerden mi bu karın ağrısı şikayeti arada söylerdi(okulla birlikte arttı gibi ) hep önemsemezdim ama bir enzim eksikliği(kilo durumunu göz önüne alınca) ya da fıtık gibi bişey olabilir mi ?kafama takıldı ... Vaktinizi almamak adına şimdiden tşk .....
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117912 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10cm boy, 3kg agirlik fazlalari var.
Hamburger'e; Mayonez ve Ketcup koymayin, Sultanahmet koftesinden bir farki olmaz... Herkez, dolamis diline; "Hamburger" diye sanki zehir!!!Ayrica, yedinizmi ne siklikla yiyorsunuzki?? Arizona'da cok meshur bir Hamburgerci var, kofte olculeri: Pounder, Half-Pounder ve Quarter Pounder diye geciyor.. Yani en buyugu; yarim kilodan basliyor, 250 ve 125 gram olarak devam ediyor.. Siz Turkiye'de, halkin "et yediginimi" saniyorsunuz??? Gelismesini kafaya takmayin, acik tenli-sarisin kizlarda ergenlik gec olur. Ayricada, soya cekim vardir. Gelip-gecen Karin agrilari onemli degildir. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim söylediklerim fas foot denilenler hani üç kuruşa satılanlar, yoksa Abd de olan gerçek hamburger zincirlerinden Tr de açıldı denedim tatları gerçekten farklı ama sevemedim ,
Aynen açık tenli bir kız ,boyu uzun söylediğiniz gibi ,karın ağrısı gelip gecici olduğu için, ben de şimdiye kadar takmamıştım .... Değerli yorumlarınız için tekrar tşkler .... Sevgiler ....
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117912 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogrudur, buradaki Hamburger kofteleri "saf et" oldugundan, iclerinde hicbir "harc" olmadigindan, tatsizdirlar..
Seneler evvel YAZMISTIM.... "Fast Food" ile "Junk Food"u karistirmayin diye...Eski uyeler hatirlayacaktir... - Ayak ustu yenilen gidalara: Fast Food diyoruz.... - Sizin bahsettiginiz, Aluminyum posetlerde satilan, cips, ve turleri, Junk food oluyor. Ikisi farkli... (Junk=Cop) Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Kas 2014 Saat 17:26 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|