|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LİVANELİ ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kas 2014 Saat 11:51 |
hocam oğlum 08/02/2010 doğumlu..şu an kreşe gidiyor aşı kağıdı yollamışlar pazartesi kkk aşısı yapılcakmış okulda ama ben yaptırmak istemiyorum okulda çünkü iğneden çok korkuyor ve kesinlikle yaptırmaz orda ben olmadan ve zor zapdederler..aşı karnesinde bütün aşılarına 5 yaş demiş doktoru o zamana kadar beklememizin bi sakıncası olurmu yoksa okulda yaptırmamızı önerirmisiniz hocam..birde size daha önce sormuştum bu konuyu siz gerek yok bu sene grip aşısı geçen senekiyle aynı dmeiştiniz bende yaptırmadım, fakat okulda grip aşısınıda yapçakmışlar ona mecburi bütün çocuklara yapıyoruz koruma amaçlı diyorlar ne yapmamı önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabi canim...En son yapilan KKK asisinin ustunde, EN AZ 5 SENE gecmesi SARTTIR... Manyak bunlar... Ondan sonra, Okuldada yapacagiz diyecekler...Birbirlerinden haberleri yok bu sersemlerin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|