|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nazlıgüneş
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: düşmeGönderim Zamanı: 02 Kas 2014 Saat 19:58 |
|
Merhaba hocam. Kızım bugün ayağı kaydı ve sırtüstü düştü başının arkasını parkeye vurdu. Çok ağladı başka birşey olmadı daha sonra yaklaşık 1 buçuk saat sonra uyudu. Uyandıktan sonra saat 2 gibi arabada giderken fışkıran tarzda kustu hemen özel bi hastaneye gittik niye hemen getirmediniz dedi doktor oradan çapa ya gönderdiler orada da isterseniz tomografi çekelim dediler biz istemedik ve çıktık. Neşesi keyfi Yerindedir saat 7.30 gibi tekrar uykuya daldı ve su an uyuyor. Aslında bütün eski maillerinizi okudum. Okumasaydim şu an tomografi cektirmistik sayenizde daha bilinçli davrandigimi düşünüyorum teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Kas 2014 Saat 21:16 |
|
Iyi yaptiniz...
1- Bu kadar kisa surede Tomografide bir sey gorulmez.. 2- Norolojik arazlar gorulmeden cekilmesine de hic gerek yoktur... Cem Yilmaz'in bir parodisin de soyledigi gibi: "-Tamamen duygusal"... |
|
![]() |
|
nazlıgüneş
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Kas 2014 Saat 22:48 |
|
hocam bu kusma olayı canımızı sıktı hala endişe ediyoruz bişey olmuş mudur diye arabada giderken trafik yoğundu bizim araba öndeki arabaya hafif vurdu ve ufak bi sarsıntı oldu acaba bundan dolayı kustu
|
|
![]() |
|
nazlıgüneş
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 07:47 |
|
Hocam merhaba kızım gece 2 ye kadar oturdu bizde onunla uyuduk bir kaç defa emmek için kalktı hocam bende uyuyakaldım uykusunda birşey olabilirmi hocam soru saçmada olsa kusura bakmayın hala endişeliyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 18:25 |
|
Bir sey olsa idi, arazlar ve genel durumu, an-be-an kotuye giderdi...Oyle; "dalgali" seyir gostermez.. Rahat olun...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|