|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
gul78 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 315 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 12:15 |
Hocam öncelikle size güzel bir hafta dilerim. Size danışmak istediğim ufak bir konu var. 6 yaşındaki oğlum tekrarlayan süreçlerle kıl kurdu oluyor. Hatta bir kez bana da bulaştırmıştı. 5 gün önce yine popom çok kaşınıyor demeye başladı. Poposuna ışıkla bakınca 1 tane beyaz kıl kurdu gördüm ve hemen peçete ile aldım. evde andazol vardı oğluma yarım ölçekten biraz fazla (5ml) verdim garanti olsun diye eşim ve ben de içelim dedik. ama ilaç azdı ve ancak 1 er ölçek (10 ml) içebildik. şimdi bir hafta sonra tekrar içeceğiz ya yine aynı ölçeklerde mi içelim yoksa yine oğluma yarım ölçek 5ml verip biz 3 ölçek 30 ml mi içelim. çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2-7 yas arasi" :1 olcek
Eriskinler :3 olcek, 1 seferde alir. Ilacin icini okuyun. |
|
![]() |
|
gul78 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 315 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilacın kullanımını sizin daha önceki mesajlarınızıda biliyorum fakat evde ilacın içinde şurup az kalmıştı mecburen o kadar içebildik 1 hafta sonra normal içmeniz gereken dozajda mi yoksa ilk içtiğimiz şekilde mi içmeliyiz onu bilemedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 haftayi beklemeyin, yeniden, hic yarim doz almamis gibi; tam dozlari alin.
Bazi cins parazitlerde 1 hafta boyunca hergun alinan bir ilactir, merak etmeyin. |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
merhaba hocam
kizim 6 yasinda,yatmadan once popom kasiniyor, aciyor demisti pisik kremi suurp yatirdim ama bu soruyu gorunce aklima takildi, az once bakdim isikla beyaz kurtu gordum :( netde bakdim dediginiz ilaci reçetesiz vermiyor eczane,dr a goturup ilacini alicam hemen yarin ama ben hamileyim, kullanabilirmiyim hocam?, oglumda 4.5 yasinda , ablasiyla ayni tedaviyimi gorecek kurt var gibi baska çarsaf yatak yorgan vs evdeki herseyi yikamaaya gerek varmi.. bide ilkokul 1 e gidiyor hocam,okula bildirmeye gerek varmidirki, bit pire gibi bisey deil demi bu Düzenleyen MaRaL - 04 Kas 2014 Saat 01:17 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okula bildirmeye gerek yok...
Her iki cocuk'da birer olcek alacaklar. Sizlerde bir seferde; 3 olcek alin. 2 hafta sonra tekrar alin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Kas 2014 Saat 02:25 |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
hocam gittik doktora ; feluvermal ( flubendazol ) verdi çocuklara surup esime hap olarak ..
pediatr bana kullanma dedi hamile oldugum için,jinekologum kullanabilirsin dedi,benim paraziti almam daha riskliymis galiba .. ![]() son soz sizde ilaci aliyorum demi hocam,kusura bakmayin tekrar tekrar soruyorum ayni seyi çok arada kalmis hissediyorum kendimi ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Andazol kullanin, hem daha emniyetli, hem daha ucuzdur. Size de bir zarari olmaz...
Illaki, nerde en yeni cikmis, en pahalisi var, onu verecekler.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|