Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sinüzit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsinüzit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
PNR Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı PNR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sinüzit
    Gönderim Zamanı: 04 Kas 2014 Saat 10:20
Merhaba hocam size arkadaşımın çocuğu için danışarak.12 kg 87 cm boyunda 2 yaşında erkek. 2.5 ve 9 aylıkken bronşiyolit olmuş. Ventolin Nebul ve Predolayısıyla kullanılmış.11 aylıkken çocukluk astım teşhisi konmuş. Alerji testleri temiz çıkmış. Düzenli singüler kullanıyorMuş.  Burun tıkanıklığı ve akıntısı olduğunda zytec kullanıyorMuş şuan grip. 1 aydır geçmemiş. Geçmeyince Dr.  Gitmiş. AugmentIn 10 gün kullanmışlar. Sinüzit dediği için. Ventolin ve flixotayt Nebul kullanıyorMuş. Ama hala burun akıntısı ve öksürüğü devam ediyor. Birde antibiyotikten dişerit kararmış. Ne yapabilir sizin önerilerinizi bekliyoruz teşekkür ederim hocam. 
Oskay
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2014 Saat 19:25
Sahtekarlikigin: 1. ve 2. safhalari gecilmis...
Verilen ilaclarla; bilhassa Ventolin ve Prednolun Virutik durumlarda kullanilmasi ile, ASLA cocukta bir duzelme olmayacak, devamli hasta olacak..
Benim bu konudaki maillerimi okusunlar.. Yoksa; Sahtekarligin 3. safhasinda; Pulmicort, Flixotide, Nasonex gibi KORTIZONLU spreyler verilerek, "sahte" iyilik halleri yaratilacak ama bu sahtekarliklarin sonucunda da, bir gece tikanacak ve acilen Ambulanslarla hastanelere kosacaklar...
Okusunlar VE SADECE; Benim Grip icin anlattiklarimi kullansinlar..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.