|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ebru-ensar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ebru-ensar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2014 Saat 15:44 |
merhabalar kadir bey. Öncelikle oğlum doğduğundan beri sizi takip ediyor ve sorulara verdiğiiz cevapla beni rahatlattığınız için size çok teşekkürler mail adresime giremediğim için yeni maille size üye oldum.
sorum oğlum 7 yaşında ilkokul 2.sınıfa gidiyor geçen sene kış boyu hastaydı okul kalabalık falan bu sene okul açıldı yine hasta oğlum iştahsız ve sebze yada baklagiller ve balık tüketmiyor zorlayınca kusuyor çorba şeklinde bazen yediriyorum asıl sorum omega3 diye balık yağları satılıyor eczane önerddi bende size sormak istşyorum dikkati dağınık bir çocuk bunun için sadece balık yağımı yada balık yağlı vitamın şuruplarımı önerir siniz birde nekadar süre kullanayım şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun, onlarin hicbiri size "CARE" olmaz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|