Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - enfeksiyon mu?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumenfeksiyon mu?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melisela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melisela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: enfeksiyon mu?
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 10:29
Hocam merhaba kızım 30 aylık oldu. Bu iki gündür ateşi var. 39.5 kadar çıkıyor bende rahatlasın diye iki gündür iki kez ateş düşürücü verdim. ateş ilaçla düşüyor sonra tekrar yükseliyor. Boğazını tam göstermiyor ama sanki hafif kızarıklık vardı, dilini de tam anlamadım size resim çektim. Ağız kokusu fazla yok. o nedenle tam anlayamadım enfeksiyon olup olmadığını. Bu arada burun akıntısı, öksürük vs. yok. Sizce ne olabilir ne yapalım hocam? şimdiden teşekkür ediyorum cevabınız için saygılar..

http://i.hizliresim.com/voB4dr.jpg
http://hizliresim.com/voB4dr
http://i.hizliresim.com/B9B2XQ.jpg
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119158
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 19:54
Grip geciriyor... Alt Forum daki Grip konularini ve eski mailleri okuyun.
Sonrada ilk sayfadaki makalelerimi okuyun...
Yukarı Dön
melisela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melisela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2014 Saat 20:30
Hocam merhaba siz cevap yazmadan önce iki ayrı doktora götürdüm ve ikisi de kan tahlili istemeden antibiyotik içirin dediler. boğazı kızarık dediler. dün akşam amoklavin verdim bu sabah da ikinci dozu verdim ama şuan ateşi yine 39. Alt formlardan aldığım notlarda antibiyotiğin ilk dozundan 18 saat sonra ateş düşer ve bir daha olmaz demişsiniz ama bizde neredeyse 24 saat olacak ve ateş yine çıktı. Sizce keseyim mi antibiyotiği? ne yapacağımı şaşırdım. Alt forumları devamlı okuyup sayfalarca not alıyorum. Lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119158
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2014 Saat 21:22
Grip geciriyor... Goruyorsunuz, bu doktorlar ne kadar; Bagnaz ve Cahil...
Zaten hep yaziyorum.... Turk doktorlari "Grip" teshis ETMEMEYE yeminlidirler.
Grip geciriyor, SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.
HEPSINI, HEMEN KESIN...
Sadece: Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.