Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - seker
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumseker

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurkiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 173
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurkiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: seker
    Gönderim Zamanı: 09 Kas 2014 Saat 00:20
Hocam, belki sorum saçma olabilir kusura bakmayin lütfen. Ama benim sormak istediğim seker konusu.. Oğlum iki yasibda ve babaannesi verme desem de aman aglamasin aman kiyamam ben deyip oğlan seviyor diye kucu sert seker verip duruyor oğlana.. O da babaannesi veriyi diye isteyip duruyor. Sormak istediğim şekerler cçok zarali mi. Üzülüyorum çünkü bu kadar çok yemesine. Teşekkürler..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118761
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2014 Saat 03:19
Hayir, (her zaman)zararli DEGIL... Hele ac karnina yemedigi surece bir zarari olmaz. Oturup; yarim kilo sekeri yerse, tabiiki zararli olur. Yoksa, gunde; 3-5 tane seker yemis, baklava yemis, bunlarla hicbir sey olmaz.
Maalesef, Turkiye'de, Ingilizceleri kit bir suru Prof. Sut konusunda yedikleri sopalardan sonra, seker'e sarmis durumdalar.. Bazi dogru bilgilerin arasina, kendi "Yalan" bilgilerini sokusturarak, halki telasa dusuruyorlar...
Sakin bu SARLATAN Proflara inanmayin...
Her turlu tatliyi, aynen atalarimizin yaptigi gibi, TOK KARNINA yerseniz, bir zarar olmaz...
Tam yemek yiyecegi sirada, seker yiyip, ogununu atlatmasi hic dogru degildir. Yemek ustlerine olabilir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Kas 2014 Saat 03:20
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.