|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2014 Saat 00:20 |
Hocam, belki sorum saçma olabilir kusura bakmayin lütfen. Ama benim sormak istediğim seker konusu.. Oğlum iki yasibda ve babaannesi verme desem de aman aglamasin aman kiyamam ben deyip oğlan seviyor diye kucu sert seker verip duruyor oğlana.. O da babaannesi veriyi diye isteyip duruyor. Sormak istediğim şekerler cçok zarali mi. Üzülüyorum çünkü bu kadar çok yemesine. Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118761 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayir, (her zaman)zararli DEGIL... Hele ac karnina yemedigi surece bir zarari olmaz. Oturup; yarim kilo sekeri yerse, tabiiki zararli olur. Yoksa, gunde; 3-5 tane seker yemis, baklava yemis, bunlarla hicbir sey olmaz.
Maalesef, Turkiye'de, Ingilizceleri kit bir suru Prof. Sut konusunda yedikleri sopalardan sonra, seker'e sarmis durumdalar.. Bazi dogru bilgilerin arasina, kendi "Yalan" bilgilerini sokusturarak, halki telasa dusuruyorlar... Sakin bu SARLATAN Proflara inanmayin... Her turlu tatliyi, aynen atalarimizin yaptigi gibi, TOK KARNINA yerseniz, bir zarar olmaz... Tam yemek yiyecegi sirada, seker yiyip, ogununu atlatmasi hic dogru degildir. Yemek ustlerine olabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Kas 2014 Saat 03:20 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|