|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ahmed faruk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmed faruk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2014 Saat 08:47 |
Merhaba doktor bey,4 aylık oğlumun diz ve dirseklerinde önce aşırı kuruluk ve kızarıklık daha sonra o bölgelerde kabuklaşma oluştu.Göründüğümüz doktor atopik egzama dedi ve Trosyd verdi.1 haftadır kullanıyorum ama bariz bir düzelme yok.oğlum dirseklerini sürtürek kabukları koparıp sulandırıyor. son 2 gündür boyun kısmı da kızarmaya başladı.ne yapmalıyım.lütfen yardım...
|
|
![]() |
|
ahmed faruk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmed faruk
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmed faruk
kolundaki yaranın fotografnı da ekledim.yardımcı olursanız sevinirim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teshis: Yanlis.
Tedavi: yanlis, sonucda tabiiki YANLIS... TANI: Seboreik Dermatit. Tedavi: Once; Uroderm Jel %40 ile (gunde:2x1 surun) kabuklari dokun, alttan "kirmizi" bir satih cikacak, ondan sonra: Ultralan pomat, gunde:2x1 surulecek. Aptal adam; hem "Atopik egzema" demis, hem mantar ilaci vermis... Doktor oldugundan eminmisiniz??? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmed faruk
çok teşekkür ederim...
Sonucu yazıcam inşAllah....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmed faruk
Hocam,çok şükür bebeğimin diz ve dirseklerindeki yaralar iyileşti ancak 3 gündür yanakları kızarmaya ve kızarıklıklar artmaya başladı.Yüzü de yara olur diye endişeleniyorum.sivilce gibi kızarıklıklar var. Oğlum çabuk terleyen bir bebek.kalın giydirmiyorum.gece bile üstünü ince örtüyorum ki fazla ince giydirdiğimi söyleyenler çok .o sebeple sıcaktan olduğunu düşünmüyorum.ultralan pomat ı yüzüne de sürmeli miyim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmed faruk
http://i.hizliresim.com/lznEmQ.jpg
hocam bir de bize eczacının hazırlayacağı Eumovate krem +vazelin pure 100 gr diye bir karışım reçetelendirildi.uygun mudur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN HA!!!! Hele birde, yuze surerken, goze kacirirsaniz, goze zarar verirsiniz...
Siz sadece; Ultralan pomat kullanin... Cok ince bir tabak surulecek. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|