|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
plazma
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: düztabanGönderim Zamanı: 10 Kas 2014 Saat 11:18 |
|
Merhaba Hocam,
Haziran 2010 doğumlu oğlum yere fotoğraflardaki gibi basıyor.Ortopedi doktoru düztaban olduğunu söylemişti.Sizin işe yaramayacağını söylediğiniz merdane çevirmesini falan söylemişti ancak yapmıyoruz.Ayak parmaklarını kıvırınca ortada çukurluk var.Ancak beni endişelendiren ayaktaki kemikler.Şekil olarak sizce normalmi?Ve bacak yapısı nasıl?Eczanelerde Dvit3 ampul bulamıyorum.Deva fabrikasını arayacağım bugün. Birde kendim ile ilgili bir şey danışmak istiyorum.Ben aşılama ile çocuk sahibi oldum.Belli bir sebep bulunamadı olmaması için.Sadece anti tg antikor değeri yüksekti diğer tsh değerleri normaldi.Hamilelik sırasındaki tahlillerde antikor değeri normal sınırlara inmişti.Bu durumda engel olan buydu diyebilirmiyiz?Sanıyorum bu antikor değeri için bir tedavi yolu yok.Sadece selenyum desteği verebiliriz demişti doktor.İleride tiroid hastası olacaksınız demişti. Bu doğrumudur?Gerçekten tedavisi yokmu? Çok teşekkürler... |
|
![]() |
|
plazma
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Kas 2014 Saat 11:20 |
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Kas 2014 Saat 19:02 |
|
En azindan; X- veya O- Bacagi yok...
Evet; duz tabanlik var... Duz tabanlik, HASTALIK DEGILDIR, ve, tedavisi yoktur ve gerekmez... Ayak tabanindaki cukur, insanlarin Evrimi suresince gelismistir. Henuz herkezde, bu cukurlasma yoktur. Bebek olmamasi hadisesi cok farkli, size soylenenlerin, hicbiri dogru degil, uydurmuslar.. Hic belli olmaz, bir gun kendiliginden bebeginiz olabilir... Bazi kadinlarda, Ovum cevresinde, erkegin spermlerini iten bir madde olabiliyor... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|