|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Papatya2013 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Papatya2013
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kas 2014 Saat 01:08 |
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba hocam
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
GORMEDEN NE DIYEBILIRIM????
Gozunuze soluk gorunuyorsa, Kan sayimi yaptirin... DIKKAT: Sarilik ile Soluklugu karistirmayin,bu mevsimde; hergun 2-3 Mandalina yiyen cocuklarda; "Sarilik" varmis gibi gorunurler. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
Papatya2013 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Papatya2013
Tamam hocam teşekkür ederim ben her ihtimale karşı kan sayımı yaptırayım sonuçları size yazarım hocam. Bu arada havuçun sararttığını duymuştum ama mandalinayı duymamıştım çok teşekkür ederim . Bu durumda mandalinayı kesmek gerekir mi her gün yemesi zarar verir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mandalinanin yaptigi sariligin bir onemi yoktur, sadece bilin yeter. Karotemi denilen bu durum , Havuc, Mandalina ve Portakalin asiri yenmesi ile olur... Bu karoten maddesi, A-Vitamininin on maddesi olup, bir zarar vermez. Bilmeniz; bos yere telasa kapilip, bir suru luzumsuz tahlil yapilmasini onler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Papatya2013
Kıymetli bilgileriniz için teşekkür ederim hocam. Dün her ihtimale karşı kan ve idrar tahlili yaptırdık bazı değerler düşük bir kaçı da yüksek görünüyor hocam sonuçlara bakan doktor sadece Demir'i biraz düşük buldu ve bir ay kadar Demir şurubu kullanabilirsiniz dedi. Fakat ben sonuçları siz görmeden Demir ilacı falan kullanmak istemedim size düşük ve yüksek görünen değerleri yazayım hocam bilgilendirirseniz çok sevinirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Papatya2013
Wbc 8.2
Lym. 56.9 (yüksek) Gran. 37.7 (düşük) Hgb. 11.3 Hct. 35.1 Mcv. 74 (düşük) Mch. 23.8 (düşük) Mpv. 6.6 (düşük) Kreatinin. 0.6 (düşük) Demir bağlama kapasitesi. 350.32 (yüksek) B12 408.90 Tsh. 2.87 Ferritin. 10.2 (düşük) Bu arada hocam oğlum 18 aylık boyu86cm kilosu12 baş çevresi49 tekrar hatırlatayım dedim belki sonuçları değerlendirmenizde işinize yarayabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- HGB dusuk DEGIL...
7ay-2 yas arasinda, HGB: 10.5-13.0g/dL araligindadir.. Sakin Turk doktorlarinin degerlendirmelerine inanmayin, o aptallar, cocuk degerlerinin, Eriskin degerleri ile ayni oldugunu sanirlar... 2- WBC: Normal, Lym(yuksek), Gran(dusuk) olmasi gecirdigi Gripal enfeksiyona baglidir. 3- Ferritin: 6ay-15 yas arasi: 7-140ng/mL dir, bu degerde (dusuk) degildir. Goruyorsunuz, Laboratuvar-Doktor isbirligi ile nasil milleti DOLANDIRIYORLAR. 7cm boy, 2kilo agirlik fazlasi var. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|