|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryem Zehra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryem Zehra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 09:35 |
Merhabalar Kadir Hocam Kızım 61 aylık, anaokula gidiyor. Perşembe akşamı, gözleri
yemyeşil çapak olmuştu. Sizden öğrendiğim bilgiler ışığıda, Tobrased Göz damlasını kullandım. Ancak kızım gözüne
damla yapılmasına karşı çıktı. Sürekli gözlerini sımsıkı kapattı. Damla
kirpiklerine döküldü. Bu şekilde bir yararı olur mu ? Cuma akşamı boğazım ağrıyor dedi. Ama ateşi yok, dili
temizdi. Bende Tantum Verde sprey sıktım. 2 gün sonra su içemiyorum dedi. Pts günü doktora götürdüm. Ateşi yok. Neşesi yerinde. STREP A ANTİJEN, BOĞAZ testi yapıldı. Sonuç pozitif. Augmentin verildi. 10 gün kullanacak. Bol bol öksürüyor. Sürekli Sizi okuyorum. Dili paslı değil, ateşi yok.
Antibiyotiğe gerek var mı ? Saygılarımla, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Eski mailleri okumadiginiz icin, cuvallamissiniz... Cocuklara goz damlalarini; gozu kapali iken, pinarina damlatarak uyguluyoruz. cocuk gozunu acinca ilac giriyor.
2- Agri oldukca, Tantum Verde spreyi kullanin. 3- Bir "sahtekarlik" var. a) Bu yasta Streptokok son derecede nadirdir. b) Oldugunda, ates yaninda; agizda cok pis bir koku, dilinde Pas, ve BULANTI-KUSMA vardir... Bahse girereim, hic test bile yapmadan, (+) diye rapor verdiler. Baska yerde tekrar yaptirin ve "Kiti" isteyin... Doktor gormek istiyor deyin. Sonuclari yazin. |
|
![]() |
|
Meryem Zehra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryem Zehra
Merhabalar Kadir Hocam, Sizi keşfettiğim günden beri (4
yıldır) tüm emaillerinizi okuyorum. Allah Sizden Razı olsun. Ailecek
Duacınızız. 1- Kızımın gözü çapaklandığında,Sizin yazılarınızdan
okuyup öğrendiğim Tobrased’i kullandım. Ama nasıl kullanıldığı kısmını unutmuşum.
2- Okula gittiği için, sürekli mikrop alıyor. Tantum verde’yi her gün 1 kere kullansam
bir sıkıntı olur mu ? Hastalanmadan önlem almış oluruz. 3- a) Streptokok, hangi yaşlarda görülüyor. b) Testin yapıldığı gün, Kızımın hiç ağız kokusu, Ateşi ,
ağızında pas , bulantı ve kusması yoktu. Ben normal bir grip geçirdiğini
düşünüyorum. Bu arada test Çok iyi bir Özel hastanede yapıldı. Sahtekarlık
yapmış olabilirler mi ? Kızımın dün akşam hiç boğaz ağrısı yoktu. Ateşi de yoktu. Bu testi
yaparken, kızımın midesi çok bulanıp kustuğu
için tekrar test yaptırmak istemiyorum. Siz ne dersiniz Hocam ? Velhasıl, sürekli burnu tıkalı, öksürük ve balgam yoğun.
Anaokula gittiği için 2 kış böyle geçecek. Normal rutin grip tedavisi yapılsa yeterli midir. Saygılarımla, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Tantum Verde sprey; HICBIR HASTALIGI ONLEMEZ... Sadece agriyi giderir.
2- Streptokoklar en fazla ilk okul 3. siniftan sonra gorulmeye baslarlar... Nadiren, Turkiye gibi geri ulkelerde, annenin agizinda cignedigi lokmayi, cocuguna yedirmesi sonucu olan; bebeklik cagi vak'alari vardir. 3- Ozel Hastanelerin, "iyisi" diye bir sey yoktur, her sey beklenir... Hele tahlil isteyen doktor, o hastanenin doktoru ise, kesin anlasmalidir. 4- Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Kas 2014 Saat 18:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|