|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
edis13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 18:41 |
MErhaba Kadir bey daha once oglumun geceleri altina islatma problemi oldugunu yazmistim ve sizde minirin onermistiniz aile hekimine recete etmesi icin gittik yazamam once oglunuz seker hastasi mi bobrek sorunu mu var bir detayli muayene edilmesi lazim dedi.ama benim cocugumun gelisimi normal gunduz kacirma problemi yok sadece bir sey ictigi zaman sik tuvalete gider ben de ozel hastaneye gitmeden once size bir danisayim dedim malumunuz ozel hastaneye ne icin gidersen git rontgen ekg tomografi gibi gereksiz seyler dayatiliyo bizim hangi tahlilleri yaptirmamiz gerekir .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz degilmi uc-kagidi.... Uyanik akli sira; "sinekten bile yag cikaracak"....
Hicbir tahlil yaptirmaniza gerek yok...Alabiliyorsaniz, kendi cebinizden odeyin sonucda daha karli cikarsiniz. Goruyorsunuz: Devlet-Doktor (Saglik ocagi)-Eczane uclu CETE nasil calisiyor!!! Neymis? Halka ucuz saglik hizmeti sunuluyormus. LAF.. Boyle millete, boyle hizmet. |
|
![]() |
|
edis13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten goturmeyecektim ama icimin rahatlamasi icin bir bilene sorayim dedim malum turkiyede saglik sektorune guvenimiz kalmadi maalesef.ozel hastaneye cok mecbur kalmadikca gitmiyorum(hos devlet sektoru de farkli degil)tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Minirin ile ilgili mailleri okumaya devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|