Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - minirin ve altina kacirma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumminirin ve altina kacirma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edis13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: minirin ve altina kacirma
    Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 18:41
MErhaba Kadir bey daha once oglumun geceleri altina islatma problemi oldugunu yazmistim ve sizde minirin onermistiniz  aile hekimine recete etmesi icin gittik yazamam once oglunuz seker hastasi mi bobrek sorunu mu var bir detayli muayene edilmesi lazim dedi.ama benim cocugumun gelisimi normal gunduz kacirma problemi yok sadece bir sey ictigi zaman sik tuvalete gider ben de ozel hastaneye gitmeden once size bir danisayim dedim malumunuz ozel hastaneye ne icin gidersen git rontgen  ekg tomografi gibi gereksiz seyler dayatiliyo bizim hangi tahlilleri yaptirmamiz gerekir .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 22:05
Goruyorsunuz degilmi uc-kagidi.... Uyanik akli sira; "sinekten bile yag cikaracak"....
Hicbir tahlil yaptirmaniza gerek yok...Alabiliyorsaniz, kendi cebinizden odeyin sonucda daha karli cikarsiniz.

Goruyorsunuz: Devlet-Doktor (Saglik ocagi)-Eczane uclu CETE nasil calisiyor!!! Neymis? Halka ucuz saglik hizmeti sunuluyormus. LAF.. Boyle millete, boyle hizmet.
Yukarı Dön
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 223
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edis13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2014 Saat 21:40
Zaten goturmeyecektim ama icimin rahatlamasi icin bir bilene sorayim dedim malum turkiyede saglik sektorune guvenimiz kalmadi maalesef.ozel hastaneye cok mecbur kalmadikca gitmiyorum(hos devlet sektoru de farkli degil)tesekkur ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2014 Saat 00:44
Minirin ile ilgili mailleri okumaya devam edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.