Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gecmeyen soguk alginligi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgecmeyen soguk alginligi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selcen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selcen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gecmeyen soguk alginligi
    Gönderim Zamanı: 19 Kas 2014 Saat 00:30
Hocam kızım 4.5 aylik, 5800 kg. 5 gün önce burun tikanikligi(uyku uyutmayacak kadar), hapsuruk, huzursuzluk ve az oksuruk sikayeti ile doktora goturdum. Iliadin sprey ve peditus surup verdi. 5 gündür düzenli kullandim. Sikayetlerde azalma olmadi. Kizima cold miks ve burun damlasi kullandim. Burun tikanikligi cok fazla, hiç gecmiyor. Bana ne onerirsiniz hocam? Kızım çok huysuz burnu tikali oldugu için.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2014 Saat 06:51
Peditus kullandiginiz icin, dahada beter olacak. Eski mailleri okuyun. Turk doktorlari okumaz, bari siz ilacin icini okuyun. VE, HEMEN KESIN, cope atin, bir dahada eve sokmayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Kas 2014 Saat 06:52
Yukarı Dön
selcen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selcen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2014 Saat 07:38
Burun tikanikligi için ne onerirsiniz hocam?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2014 Saat 07:40
10'ar damla, Serum Fiz damlatin... aksamlari da; bas ucuna; 2 damla ColdMix damlatin.
Yukarı Dön
selcen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selcen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2014 Saat 07:44
Hocam son bir sorum olacak. Benim kızım da çok gaz problemi var. Gün içinde çok hareket ettiriyorum. Ona rağmen gazi bitmiyor. Doktor pankreaoflat ve colispas surup verdi ama ben size sormadan almadım. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2014 Saat 17:45
SAKIN HA!!! O zavalli, daha Eriskin gazi ile Bebek gazinin farkini bile bilmiyor... Sakin ha!!!
Gaz icin; kucaginiza alin ve sirtinin alt kismina alkis yapar kuvvette vurun.
Bebek sancisi birde; asiri beslenenlerde olur, onlarda kaka rengi; YESIL olmustur. Eski mailleri iyi okuyun. Oyle ise, meme aralarini acin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.