|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2014 Saat 00:30 |
Hocam kızım 4.5 aylik, 5800 kg. 5 gün önce burun tikanikligi(uyku uyutmayacak kadar), hapsuruk, huzursuzluk ve az oksuruk sikayeti ile doktora goturdum. Iliadin sprey ve peditus surup verdi. 5 gündür düzenli kullandim. Sikayetlerde azalma olmadi. Kizima cold miks ve burun damlasi kullandim. Burun tikanikligi cok fazla, hiç gecmiyor. Bana ne onerirsiniz hocam? Kızım çok huysuz burnu tikali oldugu için.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peditus kullandiginiz icin, dahada beter olacak. Eski mailleri okuyun. Turk doktorlari okumaz, bari siz ilacin icini okuyun. VE, HEMEN KESIN, cope atin, bir dahada eve sokmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Kas 2014 Saat 06:52 |
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Burun tikanikligi için ne onerirsiniz hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
10'ar damla, Serum Fiz damlatin... aksamlari da; bas ucuna; 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam son bir sorum olacak. Benim kızım da çok gaz problemi var. Gün içinde çok hareket ettiriyorum. Ona rağmen gazi bitmiyor. Doktor pankreaoflat ve colispas surup verdi ama ben size sormadan almadım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN HA!!! O zavalli, daha Eriskin gazi ile Bebek gazinin farkini bile bilmiyor... Sakin ha!!!
Gaz icin; kucaginiza alin ve sirtinin alt kismina alkis yapar kuvvette vurun. Bebek sancisi birde; asiri beslenenlerde olur, onlarda kaka rengi; YESIL olmustur. Eski mailleri iyi okuyun. Oyle ise, meme aralarini acin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|