|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2014 Saat 16:47 |
Misir'da, hala kizlari sunnet ediyorlar...Asagida, bu sunnet sirasinda olen kizdan bahsediliyor......
CAIRO (AP) — A lawyer says an Egyptian court has acquitted a doctor charged with committing female genital mutilation that led to a 13-year-old girl's death. Lawyer Atef Aboul Einein says the court in Dakahliya ruled Thursday that the doctor, Raslan Fadl, and the father of Soheir el-Batea were not guilty. Aboul Einein, who has followed the case and obtained a copy of the ruling, says it was a "surprise" and warned it could open doors for "any doctor" to perform the banned procedure. More than 90 percent of Egyptian women are estimated to have undergone the procedure, which involves the cutting off of all or part of the clitoris and the labia. In a conservative society, it is believed to control a young woman's sexual appetite. Egypt criminalized the practice in 2008. |
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yabancı dilim yok okuyamadım hocam, ama kız sünneti tüylerimi diken diken ediyor. insanlık dışı inanamıyorum bunu yapanlara:(((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
buyudugunde, "Cinsel haz" YASAMASIN diye, Klitoris, Labia Minorlar kesiliyor ve sadece idrar cikacak kadar ufak delik kalacak sekilde dikiliyor..
|
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
yapılma amacını biliyordum o yüzden bu kadar ürperiyorum bu konudan. o sünneti olan kadınlar bir daha normal insan olabilirler mi? kendilerini kadın, insan olarak hissedebilirler mi? çok yazık!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic Kuran okumadan, koru-korune, haci-hoca takimini dinleyen topluluklarin hali budur..
Fatiha suresine; "elhem', Ihlas suresine; "guluvu" diye isim takan topluluklardan ne hayir gelir!!! Insanlar daha; Fatiha suresinin 1. Ayetinin, "Besmele" oldugunu bilmiyorlar, okumaya 2. ayetten basliyorlar.. Acip bir Kuran okusalar gorecekler. |
|
![]() |
|
aynen katılıyorum hocam en içten sevgilerimle..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|