|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kas 2014 Saat 21:54 |
merhaba Kadir bey
Kızım 4,5 yaşında. 6 gün önce ateşi başladı 3-4 gün sürdü.Sonra öksürüğe çevirdi. Hala geceleri balgamlı bir şekilde öksürüyor. Grip olduğunu düşünerek sizin önerdiğiniz tedavi yöntemini uyguluyoruz. Bal-liman vs. yalnız son ıkı gundur pek yemek yemek istemiyor arada bır dilinin yandıgını söyluyor. Buyuzden dılıne baktım. Arka kısmında çatlak farkettım. Bir de dilinde pas lekesi var mı yok mu emın olamadım. yalnız ağız kokusu yok. Keyfi yerinde. Dilindeki çatlak bizi düşündürdü.Size sormak istedik...Çok teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
PAS yok!, Dilde "catlak" da YOK!!!! Grip geciriyor.. Tipik bir Grip dili ve bogazi..
Sizin "catlak" gibi degerlendirdikleriniz, dilin kendi yapisidir. Bazi kimselerde oyle olur... |
|
![]() |
|
ozlem13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok çok çok teşekkür ederim KADİR bey... iyi ki varsınız :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|