|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sueda nesibe 0146 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2014 Saat 11:52 |
Hocam kızım 2011 Temmuz doğumlu, geçen yıl geniz eti ameliyatı için ameliyat oldu. Ameliyatı yapan KBB doktoru amiyatın başarısız geçtiğini söyleyerek geniz etini alamadığını ve kulaklarına tüp taktığını söyledi. Bu aşamadan sonra ben sizi tanıdım. Bu geçtiğimiz yaz ise kulaklarındaki tüpü kızımı denize götürmek için yine sizin tavsiyenizle ben başka bir KBB doktoruna aldırdım. Daha doğrusu KBB doktorumuz da alınmasının daha uygun olduğunu söyledi. Bu aşamadan sonra ise kızımın kulakları için rutin kontrollerimiz oldu. Geçen hafta yine kızımı kontrol için tüpleri alan KBB doktoruna götürdüm. O da kulağınnın birinde problem olmadığını diğerinde ise biraz sulanma olduğunu ve zarın tam kapanmadığını söyledi. Kızıma kullanması için bağışıkları kuvvetlendirdiğini söylediği İmmuzing adlı şurup ile Ariades şurup, Airfix adlı toz halindeki ilaç ve Nasonex adlı burun sipreyli yazdı. Ben bu şurupları iki gündür kullanıyorum. Ayrıca hocam benim kızım gerçekten geceleri uyurken nefes almakta çok zorluk çekiyor.Hatta nefes alamıyor diyebilirim. Onunla birlikte bende neredeyse uyumuyorum. Ben çalışan biriyim. Bu durum beni de çok zorluyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Bu ilaçların kızımın durumunda bir düzeltme yapıp yapmayacağını bilmiyorum. Şu an hiç bir düzelme yok. Çocuk geceleri rahat bir uyku uyuyamadığı içinde özellikle sabahları kahvaltısını yapmıyor. Çünkü sürekli ağızı açık uyuyor. Buda onu çok yorgun yapıyar. Hocam tavsiyelirinizi bekliyorum. Bu kadar uzun yazıp da sizi meşgül ettiğim için özür dilerim. İyiki varsınız. Çok teşekkür ederim.
|
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hep ayni hikaye.... Aylardir bu SAHTEKARLIGI anlatiyorum....
BU YASTA, Geniz eti alinamaz..... AMAN HA!!!!! SAKIN HA!!!!!! Nasonex sprey KASTEN veriliyor... KESIN TEKRAR AMELIYATLIK OLACAKSINIZ... Nasonex Kortizon olup, vucun savunmasini sifira indiriyor... Maalesef bu SAHTEKARLIK ARTIK Turkiye'de cok ragbet gormeye basladi. Bu ve benzerleri; SADECE Allerjik Rinitlerde verilir, Griplerde iste boyle basiniza isler acar...Kasten veriliyor, doktorun kazanci artiyor. BU SAHTEKARDAN UZAK DURUN.... Hatta, verdigi hicbir ilaci kullanmayin, bir iclerini okuyun, gorursunuz.. Lutfen eski mailleri iyi okuyun, yediginiz kaziklar, boyunuzu gecmis... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Kas 2014 Saat 20:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|