|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EZU ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2014 Saat 22:49 |
HOCAM MERHABALAR
KIZIM 17 AYINI BİTİRMEK ÜZERE. SAYENİZDE HENÜZ DOKTOR VE İLAÇ YÜZÜ GÖRMEDİ. BU SIRALAR SIK GRİP GEÇİRMEYE BAŞLADI. TAM İYİLEŞTİ DERKEN TEKRAR GRİP BAŞLIYOR. YİNE KURTULDU GRİPTEN DEMİŞTİK Kİ İKİ GÜNDÜR ŞİDDETLİ ÖKSÜRÜK EŞLİĞİNDE ATEŞLENMEYE BAŞLADI. GECE ATEŞİ ÇOK YÜKSELİNCE GÜNDÜZ DOKTORA GÖTÜRDÜM. BOĞAZI KIZARIK CİĞERLERİ TEMİZ AKUT FARNJİT TEŞHİSİ İLE 1-RHİNFANT NAZAL SPREY 2-PARANOX-S 120 MG. FİTİL 3-CLIACIL 150 CC 3*0.5 4-NOTUS 7,5 MG/5 ML 3*0,5 ATEŞİ YÜKSEK DİYE DE 1/3 NOVALJİN İ.M YAPTIR. 3 GÜNE KADER ATEŞ DÜŞMEZ İYİLEŞME OLMAZSA İĞNEYE BAŞLAYABİLİRİZ DEDİ. BEN İĞNEYİ YAPTIRMADIM.İLAÇLARI DA KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. ŞU AN ÖKSÜRÜK VE ATEŞİ DEVAM EDİYOR. NEFES SAYISINDA ARTIŞ VAR.BURUN AKINTISI DA VAR. HAFİF HIRILTI VAR. SİZ NE DERSİNİZ. WBC :8.3 MCV :70 RBC :4,29 MCH :23,9 HGB :10,3 MCHC:34,20 HCT :30 RDW :16,4 PLT :324 MPV :6,9 PCT :225 PDW:11,9 %LYM:33.9 #LYM:28 %MON:10,3 #MON:0.8 %GRA:55,8 #GRA:4,7 BU ARADA HAFİF KANSIZLIĞI VAR.TEDAVİDEN SONRA KAN İLACI BAŞLARIZ DEDİ. BOY:80 CM KİLO:10KG 250GR SAYGILAR....TEŞEKKÜRLER |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam bir; SAHTEKAR... Soyledigi yalanlarin, bini bir para...
1- WBC:8.3, cok dusuk ve bu sahtekar hala israrla antibiyotik veriyor.. Bunlara gidin ve sahtekar olduklari soyleyin. Bakin bu SAHTEKARLIK cinsi, 6 seneden beri devam ediyor ve hasta ailelerin kibarliklari nedeni ilede HALA DEVAM EDEBILIYOR.. 2- HGB:10.3, hele bir atesli enfeksiyon esnasinda, cok iyi bir deger sayilir... SAKIN; Demir ilaci filan baslamayin. 3- 3cm boyu uzun, 500gram agirligi fazla. 20 aylik gibi. Grip geciriyor, SADECE, benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün kızimi kontrole goturdum. Doktur samtaferi verip vermedigimi sordu. Ben de vermiyorum dedim. Bu ilacın beyin gelişimi için çok önemli olduğunu, Amerika da bile bu ilaç için çalışma yapıldığını, Amerikanin bu ilaca cok önem verdiğini soyledi. Ben hala vermiyorum. Daha kızım 5aylik. Amerika da kullanilmiyor değil mi hocam bu ilaç sadece bizim ülkemizin dayatmasi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne onemi!!!!! Ilac listelerinde bile bu isimde bir ilac;YOK!!!
Butun dava, demir alanlarda, en basit atesli hastaliklar bile agir hastalik halini aldigindan kasten, butun cocuklara vermeye calisiyorlar. SAKIN (hakikaten gerekmedikce) Demir ilaci;vermeyin...Sanki "Tabiat" cok aptal, insanlari anemic yaratmisda, bu "cin fikirli" doktorlar, tabiatin hatasini duzeltiyorlar... Bunlar daha cocuklarin normal "Kan degerlerini" bilmiyorlar... Bakin 6 seneden beri bu yapilan APTALLIGI anlatiyorum, hic bir duzelme oldumu?? Hayir.. Hic, cikarlari olmasa, bir YALANI bu kadar sure devam ettirirlermi idi... Ne kadar hakeret ederseniz edin, bunlar sirf 3 kurus cikar ugruna, bu yuzsuzluge, zilliyete katlaniyorlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|