Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - FARANJİT TEŞHİSİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumFARANJİT TEŞHİSİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EZU Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EZU Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: FARANJİT TEŞHİSİ
    Gönderim Zamanı: 04 Ara 2014 Saat 22:49
HOCAM MERHABALAR
KIZIM 17 AYINI BİTİRMEK ÜZERE. SAYENİZDE HENÜZ DOKTOR VE İLAÇ YÜZÜ GÖRMEDİ. BU SIRALAR SIK GRİP GEÇİRMEYE BAŞLADI. TAM İYİLEŞTİ DERKEN TEKRAR GRİP BAŞLIYOR. YİNE KURTULDU GRİPTEN DEMİŞTİK Kİ İKİ GÜNDÜR ŞİDDETLİ ÖKSÜRÜK EŞLİĞİNDE ATEŞLENMEYE BAŞLADI. GECE ATEŞİ ÇOK YÜKSELİNCE GÜNDÜZ DOKTORA GÖTÜRDÜM. BOĞAZI KIZARIK CİĞERLERİ TEMİZ AKUT FARNJİT TEŞHİSİ İLE 
1-RHİNFANT NAZAL SPREY
2-PARANOX-S 120 MG. FİTİL
3-CLIACIL 150 CC 3*0.5
4-NOTUS 7,5 MG/5 ML 3*0,5

ATEŞİ YÜKSEK DİYE DE 1/3 NOVALJİN İ.M YAPTIR. 3 GÜNE KADER ATEŞ DÜŞMEZ İYİLEŞME OLMAZSA İĞNEYE BAŞLAYABİLİRİZ DEDİ. BEN İĞNEYİ YAPTIRMADIM.İLAÇLARI DA KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.
ŞU AN ÖKSÜRÜK VE ATEŞİ DEVAM EDİYOR. NEFES SAYISINDA ARTIŞ VAR.BURUN AKINTISI DA VAR. HAFİF HIRILTI VAR. SİZ NE DERSİNİZ.

WBC :8.3 MCV :70
RBC :4,29 MCH :23,9
HGB :10,3 MCHC:34,20
HCT :30 RDW :16,4
PLT :324 MPV :6,9
PCT :225 PDW:11,9

%LYM:33.9 #LYM:28
%MON:10,3 #MON:0.8
%GRA:55,8 #GRA:4,7

BU ARADA HAFİF KANSIZLIĞI VAR.TEDAVİDEN SONRA KAN İLACI BAŞLARIZ DEDİ.
BOY:80 CM
KİLO:10KG 250GR
SAYGILAR....TEŞEKKÜRLER

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119072
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2014 Saat 05:48
Tam bir; SAHTEKAR... Soyledigi yalanlarin, bini bir para...
1- WBC:8.3, cok dusuk ve bu sahtekar hala israrla antibiyotik veriyor.. Bunlara gidin ve sahtekar olduklari soyleyin. Bakin bu SAHTEKARLIK cinsi, 6 seneden beri devam ediyor ve hasta ailelerin kibarliklari nedeni ilede HALA DEVAM EDEBILIYOR..
2- HGB:10.3, hele bir atesli enfeksiyon esnasinda, cok iyi bir deger sayilir... SAKIN; Demir ilaci filan baslamayin.

3- 3cm boyu uzun, 500gram agirligi fazla. 20 aylik gibi.

Grip geciriyor, SADECE, benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
selcen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selcen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2014 Saat 13:48
Hocam bugün kızimi kontrole goturdum. Doktur samtaferi verip vermedigimi sordu. Ben de vermiyorum dedim. Bu ilacın beyin gelişimi için çok önemli olduğunu, Amerika da bile bu ilaç için çalışma yapıldığını,  Amerikanin bu ilaca cok önem verdiğini soyledi. Ben hala vermiyorum. Daha kızım 5aylik. Amerika da kullanilmiyor değil mi hocam bu ilaç sadece bizim ülkemizin dayatmasi.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119072
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2014 Saat 17:40
Ne onemi!!!!! Ilac listelerinde bile bu isimde bir ilac;YOK!!!
Butun dava, demir alanlarda, en basit atesli hastaliklar bile agir hastalik halini aldigindan kasten, butun cocuklara vermeye calisiyorlar. SAKIN (hakikaten gerekmedikce) Demir ilaci;vermeyin...Sanki "Tabiat" cok aptal, insanlari anemic yaratmisda, bu "cin fikirli" doktorlar, tabiatin hatasini duzeltiyorlar... Bunlar daha cocuklarin normal "Kan degerlerini" bilmiyorlar... Bakin 6 seneden beri bu yapilan APTALLIGI anlatiyorum, hic bir duzelme oldumu?? Hayir.. Hic, cikarlari olmasa, bir YALANI bu kadar sure devam ettirirlermi idi... Ne kadar hakeret ederseniz edin, bunlar sirf 3 kurus cikar ugruna, bu yuzsuzluge, zilliyete katlaniyorlar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.