|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ece285 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ara 2014 Saat 12:02 |
merhaba hocam
kızım 5, 5 yaşında alerjik astimi var hafif derecede 15 gündür burun akıntısı vardı zaman zaman yesil kıvamlı geldi 2 gundurde balgamli gürültülü sanki cigerleri dökülecek gibi oksuruyor bal limon veriyorum hic hafiflemedi ates yok halsizlik yok nasil bir yol izlemeliyiz hocam. doktorumuz aradım bricanly başla yarın getir antibiyotik igne başlarız dedi mmorelim bozuldu |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astim hastalarinda; oksuruk DEGIL, "sikintili solunum" on plandadir.. Sizin cocukta ne zaman bir "astim krizi" oldu da, bu teshis konuldu???
Simdilerde, (son 8-9 seneden beri), Turkiye'de, oksuren her hastaya; Astim teshisleri koyma SAHTEKARLIGI yaygin bir sekilde yapilmaktadir... Hele birde, Pulmicort, Nasonex gibi Kortizonlu spreyleri kullandiniz veya kullaniyor iseniz, isiniz cok zordur. Once boyle gereksiz yere Astim tedavileri baslarlar, sonrada SALAK-SALAK Antibiyotik tedavileri verirler... Bu sahtekara bir sorun bakalim? Niye Turkiye'de hic Grip teshis edilmiyormus??? Grip diye bir hastaligin varligindan haberdarmi imis??? Allahin Sahtekari... Eski mailleri okuyun ve sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Ara 2014 Saat 18:45 |
|
![]() |
|
ece285 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam hic astim krizi geçirmedi.fakat bitmek tükenmek bilmeyen balgamli en az 3ay sürüyordu oksurukler gece oksurukten uyanmalar,hic açılmak bilmeyen burun geniz akıntısı nedeniyle astim teşhisi konuldu 5, 5yaşında deri testi ev tozu alerjisi pozitif çıktı. ige total 182 çıktı vallahi bizde inandık tedaviye başladık... singulair tablet ve fransa dan gelen dil alti damla asi kullaniyoruz çokta pahalı devlet karsilamiyor...
1-hocam yukarda yazdiklarima gore astim denilirmi yanlışlıkmi yapıyoruz 2-birde 2gündür cigerleri dökülecek gibi oksuörüyor ates halsizlik yok, bricanly vereyimmi ne dersiniz saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teshis, palavra...Sadece "gunumuzun" moda SAHTEKARLIGI...
O testlerin hepsi; dansikli-dovusuklu... AYRICA DA: 1- Singulair; SADECE; Astim hastalarinda, sikintili-oksuruklu devre GECTIKTEN SONRA, Astim Krizlerinin arasini acmak icin kullanilir. ASLA, hastanin sikayetleri varken KULLANILMAZ... Turk doktorlarinda; okuma aliskanligi yoktur, bari siz ilacin icini bir okuyunda gorun... 2- O fransa'dan getirttiginiz asi; sadece, bazi bakterilerden hazirlanmis olan; "olu asidir" HICBIR HALTA YARAMAZ.... 3- Sadece: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin... 4- Odasi; SOGUK olsun. Terledigi anda, oksuruk baslar. Yastigini yukseltin. 5- Madem ; teshis:Astim imis, niye Antibiyotik igne baslayacakmis???? Yani bu doktor, muneccim kakasi yemisde, istikbalde Antibiyotik gerekecegini mi biliyormus... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bende doktora guvenmedigimden deri testini ve ige totali devlet hastanesinde yaptirdim.birde babamizdada burun tikanikligi var gece nefessiz kalıyor irsi olabilirmi
fransadan gelen aşının içeriğinde (stotoral 300 diye bir aşı)sadece ev tozu alerjen maddesi vardır yazıyor hocam sanki hafif ateslendi, ayaklarinin altinda kirmiziliklar çıktı acaba el ayak ağız hadtaligimi geçiriyoruz ama atessiz ve çok kuvvetli oksurukler başladı kafam iyice karisti hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
El,Ayak ve Agiz hastaligi icin, Avuc iclerinde ve ayak tabanlarinda dokuntuler olacak, agiz icinde yaralar cikacak..
Viral bir hastalik gecirdigi bariz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|