|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ara 2014 Saat 21:28 |
Merhabalar hocam
Kulak agrisindan.dolayi 2 gun once 3 gun iliadin kullandim gecmisti ama serum fiz.kullandirtmadigi icin bugun disarida dolasinca tekrar kulak agrisi basladi (burun akintisi devam ediyo)iliadin basladim 5 saatir iki sefer sprey olani bir sefer damla olani damlattim zorla yatar vaziyette tuttum ilac oztakiye ulasamadi sanirim hala odem cozulmemis olmali ki agri dinmedi bir turlu uyuyamiyor dolven verecektim iciremedim acaba paranox 120 fiti kulak agrisinda agriyi dindirir mi?.Çünkü uyutmaliyim ki iliadin damlatabileyim.55 aylik 19 kilo erkek.tesekkueler. |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birsekilde uyutup 2 ser damla damlattim ve tarifiniz gibi yan yatirdim 1 saat oldu uykusunda kulagini tutup mizirdiyor .bu seferki cok inatci odem cozulmeyecek mi ates yok tekrar agridan uyanirsa ne yapayim? Saat suan 23:00 ve 6 saattir agri devam ediyor.
|
|
|
|
![]() |
|
Hocam nette oldugunuzu gorunce iletmek istedim
Ilave doz agriyan tarafa2 damla damlatali yarim saat oldu fakat belliki hala agri gecmedi donerken ihhhh diyor.??????? Hocam saat yarim oldu hala kulak agrisi devam ediyor zar delinir mi agridan Düzenleyen kıvanç - 08 Ara 2014 Saat 00:37 |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agridan zar DELINMEZ....
Agri, sadece orta kulakta hala basincin oldugunu gosterir... Bu basinc ile kulak zari delinir... Yani agriyi suni olarak kesseniz bile, icerde basinc artmaya devam ederse, GENE KULAK ZARI DELINEBILIR... Yeri-gogu yikmadigina gore, agri hafiflemis, zarin delinme ihtimali dusuk demektir... ParaNox dahil butun ates dusuruculer, Agri giderirler. Dolven, Ibufen grubu ilaclarin; odem cozucu etkileride oldugundan, kulak agrilarinda tercihimdir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Ara 2014 Saat 00:50 |
|
![]() |
|
Her kipirdayista agliyor acidan rahat siz uyuyor .surekli yer degistirip tekrar daliyor .sabaha dek ilave doz damlatmayayim o zaman.
Sizi cok yordum cok sagolun , hakkiniz odenmez herturlu yanimizdasiniz Allah razi olsun sevgili doktorumuz. |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aglarsa, damlatin. Simdilik sabir.
|
|
![]() |
|
Çok sağolasıniz hocam , evet sabirettim sabah 8:45 de uyandi, ilk defa damlasini zorlamadan damlattirdi.okula bile gitti.3 güne tamamlayip sprey deniz suyuna devam edeceğim, bugun burun akintisida durdu ,.aklima takilan etrafimdaki kulak ağrisi olan çocuklar iliadin kullanmiyorlar birkacgun agri cekiyorlar geciyor , ant.kullanamda var bunlarin sonu ne olacak ? Gözlemdeyim .o kadar okuyorum yinede okumaya devam , çok teşekkür ederim,
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|