|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ara 2014 Saat 00:55 |
Sayin hocam Kızım 5,5 aylik. 1 ay once alt on dişlerini cikardi. 2 gundur kulağını çekiyor aglarken. Bu aksam da cok agladi hep kulagini çekerek. Kulagini ovaladigimda bi süre susuyordu. Esim israr etti acile götürdük. Dr enfeksiyon baslamis dedi. Bi amda elimde dunya kadar ilac dolu reçete buldum.
Duocid 250mg Peditus surup Dolven Aguline (bunu ne ara yazdi anlamadim) Tetagil toz Eczaneye gittim sadece kulak için iliadin aldik. Siz kullanın dediginiz an başlatacağız hocam sizden cevap bekliyoruz.
Düzenleyen selcen - 10 Ara 2014 Saat 01:41 |
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kızım aglayarak uyudu hocam, iliadin için sizden cevap bekliyoruz. Saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; Iliadin DAMLA"yi GEREKTIGINDE, kullanabilirsiniz... Su anda gerek yok, zira "kulak agrisi" olsa, elinizi kulaga degdirdiginizde, yeri-gogu yikardi...Hicbir ilaci vermeyin, bi halti yok...
"Enfeksiyon baslamis" dedi ha!!! Illaki, bos gondermeyecek, 3-5 ilac yazacak, sarlatan. Aguline ve Tetagil: Zaten; Tam sarlatan ilaclari.. Bu yastaki bir cocuga Antibiyotik yazmaya, utanmiyor bile!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|