Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kaşıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkaşıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurogretmen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 128
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurogretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kaşıntı
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 08:16
hocam günaydın,

kızımın son günlerde ensesi, göğsü, belinin aşağısı gibi muhtelif yerleri çok kaşınıyor, avuç içi genişliğinde kızarıyor kaşıdıkça, ve tırnaklarıyla kanatmaya kadar gidiyor haliyle... dün gece kaşıntıdan çok zor uyuyunca size sormaya karar verdim... fenistil jel kullandım ama çok kısa sürelik rahatlama sağlıyor sanırım... bu kaşıntılar kuruluktan mı (kaloriferli ev) yoksa ona bu aralar her gün içirdiğim zencefil+karanfil+narçiçeği+kuşburnu karışımı çayından mı bilemedim....  görüşlerinize ihtiyacım var hocam, neden olabilir ve nasıl geçirebilirim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 18:41
Resim olsa, cok daha kesin bir tavsiyede bulunabilirdim..
Gunde; 1 olcek, Zyrtec verin .. Gecene kadar kullanin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurogretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 19:51
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurogretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 19:53
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurogretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 19:54
hocam ilk görsel enseden, ikincisi poponun üsttarafı... hala daha çocuğun eli orada, tahriş çok taze zaten ordan anlaşılıyor fotoğrafta bile hocam....
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurogretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 19:59
ve bu arada, çocuk terledikçe acayip bir zencefil kokusu yayıyor... çayım ağır geldi sanırım )=
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 03:37
Hep soyluyorum... Benim, oksuruk icin tavsiyem: Limonlu bal... Niye devamli "modifilkasyonlar" la ugrasiyorsunuz?/
Zencefil cocuklara uygun degildir.
Dokuntuler, asiri terlemekten . Her gun banyo yaptirin ve kese-Lif kullanarak, olu derileri dokun. Ilk 2-3 gun Ultralan pomat gerekebilir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.