|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurogretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 08:16 |
hocam günaydın,
kızımın son günlerde ensesi, göğsü, belinin aşağısı gibi muhtelif yerleri çok kaşınıyor, avuç içi genişliğinde kızarıyor kaşıdıkça, ve tırnaklarıyla kanatmaya kadar gidiyor haliyle... dün gece kaşıntıdan çok zor uyuyunca size sormaya karar verdim... fenistil jel kullandım ama çok kısa sürelik rahatlama sağlıyor sanırım... bu kaşıntılar kuruluktan mı (kaloriferli ev) yoksa ona bu aralar her gün içirdiğim zencefil+karanfil+narçiçeği+kuşburnu karışımı çayından mı bilemedim.... görüşlerinize ihtiyacım var hocam, neden olabilir ve nasıl geçirebilirim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim olsa, cok daha kesin bir tavsiyede bulunabilirdim..
Gunde; 1 olcek, Zyrtec verin .. Gecene kadar kullanin. |
|
![]() |
|
nurogretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
hocam ilk görsel enseden, ikincisi poponun üsttarafı... hala daha çocuğun eli orada, tahriş çok taze zaten ordan anlaşılıyor fotoğrafta bile hocam....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
ve bu arada, çocuk terledikçe acayip bir zencefil kokusu yayıyor... çayım ağır geldi sanırım )=
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hep soyluyorum... Benim, oksuruk icin tavsiyem: Limonlu bal... Niye devamli "modifilkasyonlar" la ugrasiyorsunuz?/
Zencefil cocuklara uygun degildir. Dokuntuler, asiri terlemekten . Her gun banyo yaptirin ve kese-Lif kullanarak, olu derileri dokun. Ilk 2-3 gun Ultralan pomat gerekebilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|