|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 10:24 |
Not: 5.5 yıldır hiç kulak sorunu yaşamamıştık. Kulak acısını ilk söylediği günden bir gün önce okulda boneyle havuza girmişti.
|
|
![]() |
|
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, yoksa bizde yüzmeden kaynaklanan dış kulak otit mi var. Her hafta klorlu suya maruz kalıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin baslayin. Damlasi olacak.
Asiri kulak kiri varsa, temizlenmesi iyi olur. |
|
![]() |
|
Hocam, siz der demez hemen başladık
damlaya. Çok teşekkür ederim. Benim anlamak istediğim birkaç şey var hocam. Bizimkisi
kulak ağrısı değil aslında tam olarak. Sağ kulağında kaşıntı varmış. Sabah kulağın içini elleyince acıyor diyordu ama daha damlayı yapmadan önce o da geçti. Sadece kaşıntı, o da kulağın içini elleyince kaşınıyormuş. Bizde asıl mesele boynunu
hareket ettirdiğinde kulağının alt kısmı (boyna yakın sanki lenfleri gibi)
oralarda acı oluyor. Beni endişelendiren asıl bu. Ama boynunu aşağı eğmezse ağrı/acı olmuyor. 1) Bizimkisi dış
kulak mı yoksa otit mediada da böyle olabiliyor mu? 2) Dış kulak iltihabında da
iliadin işe yarıyor mu? 3)Bir de hocam, Bactrim dememişsiniz ama hangi aşamada
Bactrim düşünmeliyiz? Şimdiden sağolun hocam. |
|
![]() |
|
Hocam, size bir önceki mesajımı yazmadan birkaç dakika önce buruna iliadin 2*2 damlatmıştım. Yaklaşık yarım saat sonra kızım anne o damladan sonra kulağım daha kötü oldu. sadece kaşınıyordu ama şimdi acıyor dedi. Kızıma ilk defa iliadin damlatıyorum. Böyle bir etki yapar mı diye soracaktım. yoksa öztaki biranda açılmaya başladığı için mi öyle ağrı hissediyor?
|
|
![]() |
|
seref10 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2014 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Hocam kulagım çok yanıyor , burnumu sıktıgımda kulagım patlıcak gibi oluyorum , napmam lazım size msjda yolladım lütfen okuyup dönün bana , başıma agrı yapıyor bogazım yutkunurken acıyor sadece sol kulagım ama napcam çok kötü durumdayım
|
|
ALLAHIM DOGRU YOLU BULMAMIZA YARDIMCI OL BİZİ DOGRU KULLARINDAN EYLE YARABBİM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin gerekiyormus.. Iliadin etkisi ile bir ara Oztaki borusu acildiginda, Orta Kulak baslugunda, bir "basinc farki" oldugunda, AGRI olur.. Iliadin'e devam edin, bol Jiklet -sakiz cignetin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|