|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Esma
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Öksürük kulak ağrısıGönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 17:12 |
|
Hocam bir hafta önce kusma ve ishal şikayeti ile 4.5yasındaki kızımı doktora götürmüştüm ilaç verilmemişti sizde mail atmıştım doğru ilaca gerek yok demiştiniz çok şükür düzeldi ancak iki gündür burun akıntısı vardı bugün çok fazla öksürüyor ayak tabanına Wicks sürdüm zencefil ve bal verdim biraz önce Ateş'i 38 oldu ve kulağım ağrıyor diyor dokununca acıyor diyor şimdi doktordan geldim WBC 14.5 plt 468 çıktı agumentin 400 verdi ama kararsız kaldım kendi doktorumuz yoktu başka doktora muayene olduk ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ?
|
|
![]() |
|
Esma
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 17:22 |
|
Bu arada hocam nebulizatör ile ventolin verin günde iki kere dendi ancak ben vermeyi düşünmüyorum onun yerine zencefil bal ile devam etmek istiyorum doğru mu yapıyorum ,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 18:41 |
|
SAKIN, hicbir dedigini yapmayin...WBC:14.5, yasina gore normal sinirlar icinde. Antibiyotik son derecede gereksiz..
Oksuruk icin; Limonlu bal kullanin... Zencefil buyukler icin. |
|
![]() |
|
Esma
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 18:53 |
|
Hocam peki plt neden yüksek çıkmış olabilir Aklım takıldı .bir de ateş kaç oluncaya kadar ateş düşürücü vermeyeyim ? Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 19:03 |
|
1 hafta onceki Gripal hastalikda, virusler; "Kemik iligine" baski yaptilar ve kemik iligi uretim yapamadi.. Virus etkisi gecince, arayi kapatmak icin, "Kemik iligi" asiri uyarilip, fazla calisinca, ilk olarak PLT degeri yukselir. Normaldir.
Ates ve ilac icin, dereceye DEGIL, cocugun genel durumuna bakin. Cocuk tahammul edebiliyorsa, kac derece olursa olsun, ates dusurucu vermeyin. Cocuguna gore degisir.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ara 2014 Saat 19:04 |
|
![]() |
|
Esma
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 19:11 |
|
Teşekkürler hocam.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|