|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2014 Saat 13:33 |
hocam mrb kızım 18 aylık size geçen günde yazmıştım sipraktin kullanıyorum fakat aklıma bişey takıldı hocam sipraktini 5 gün verip 3 gün aralıklarla kullanıyorum ama sipraktinle birlikte örneğin zymaflour bazen çok ağladığında ağrısı olur diye calpol veriyorum bu ikisinide sipraktinle aynı günde verebilirmiyim çok huysuz kızım hocam hiçbişeyden memnun olmuyo hep bişeylerle oyalanmak istiyo sürekli ayakta kahvaltısını yemeğini bile ayakta peşinden dolaşıp yediriyorum sipraktin yüzde 5 vakada ters tepki yapar demişsiniz ama ben bunu nasıl anlıycam benim kızım zaten çok huysuz hiç durmuyo geceleri bile uyumuyo sipraktini verdiğim ilk 2 gece güzel uyuyo ama iştahına iyi geldi hocam sonra yine aynı hocam sürekli sallıyorum doğduğundan beri böyleyiz hocam kızım önceleri çok cips falan çikolata yiyodu ben verme taraftarı değilim şimdi pek yemiyo ama eşim alıyo kızım hep şeker diyo sürekli şeker yemek istiyo ben vermekten kaçınıyorum ama bişeyolmaz diyolar beyaz şeker vermiyorumda hocam şu bildiğimiz şekerlemelerden çok yiyiyo buda benim canımı sıkıyo sizce zararlımı hocam birde hocam dün akşam ağzını gösteriyodu ağlıyodu dişleri çıkarken bi rahatsızlık vermez diye biliyorumda acaba dentinox önerirmisiniz kullanıyımmı acaba dişleride ağrıyo olabilirmi çok şeker yemekten kolay gelsin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soylediginiz her 3 ilac da, her turlu ilac ile yanyana verilebilir. Gecimsizlik olsa, ben zaten soylerim.
Saf seker vermeyin ( veya az verin). Gidalarin icinde seker olmasi cok onemli degildir.. Insanlari "SEKER" ile korkutan, SAHTEKARLARA inanmayin... Farelerde yapilan deneylerin, Insanlarda da ayni neticeleri VERMEYECEKLERI KESINDIR... Fareler; bizim gibi, ne "yanik ete", nede "saf sekere" alisik degillerdir... Siz esas; PEKMEZ gibi, saf Glikoz ihtiva eden sekerlerden uzak durun... En zararli seker, PEKMEZDIR... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ara 2014 Saat 23:05 |
|
![]() |
|
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
Cok tsk ederim hocam birde bugun tvde izledim sizin soylediginiz hastaliklari veya ilaclari onceleri hickimse soylemiyodu simdilerde ise onlarda yavas yavas hatalarini anlayip yon degistiriyolar ornegin bugun kruptan ve el ayak agiz hastaliginfan bahsetti bi doktor ve benim cok hosuma gitti keske herkes sizin kadar bilgili ve yol gosterici olsa hocam belki boylelikle sahtekar doktorlarada herkes haddini bildirebilse
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Piyasadaki doktorlar onemli degil... Esas bunlari yetistiren keriz Universite hocalari onemlidir. Onlar bilmiyor ki, nasil talebeler ogrensinler.
Kitap okuma aliskanligi olsa, bu durumlar olmaz ama, gozu kor olasi TEMBELLIK yokmu, iliklerine islemis bunlarin.. Hoca ders anlatir, talebe not tutar ve imtahanda da SADECE, derslerde anlatilan konulardan sorularak, doktor olunur... Dunyanin neresinde, boyle keriz doktor yetistirme metodu vardir??? Ayrica da; bizin Universitelerimiz'de; 100 uzerinden, 45 aldinizmi sinif gecirirler.. Amerika'da; 100 uzerinden 70 SARTTIR.. 69 alsaniz gecemezsiniz. Zaten sonucda ortada.. Birde; Ihtisas'dan sonra, Universiteye kapagi atarda, hoca olmak isterseniz, Kenan Evren sayesinde, bekleyin; Docent, bekleyin: Prof. olursunuz... Ne tez, ne imtahan.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ara 2014 Saat 23:13 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
haklısınız hocam maalesef öyle...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|