|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
y_bal ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2500 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 11:14 |
Merhaba hocam .Bi akrabamız için çok gerekli olduğundan dolayı size danışmam gerekti yönlendirmeniz önemli bizim için . 10 aylık bi bebeğimiz var karaciğer kanseri(hepotablastom) maalesef ekte tahlil sonuçları var ancak üniv hastanesinde ki dr ları izne çıkmış bilgi verende yok sonuç ellerinde okuyup okuyp duruyolar kendi kendilerine çok büyük üzüntü içindeler dr değiştirme gibi bi durumları da yok ki gidip başka bi dr sorsunlar . acaba sizin yorum kısmında yardımınız olabilirmi hocam . çok kararsız kalarak yazıyorum size yardım edebilirseniz ne mutlu bize .
|
|
![]() |
|
y_bal ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2500 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen. Ankara, Hacettepe'ye gitsinler...
Karaciger Biopsisi yapilmadan, kesin bir sey soylenemez... |
|
![]() |
|
hocam biyopsi sonuçlarınıda bilginize sunuyorum biyopsisi yapılmıştı bu bebeğimiz izmit umuttepe araştırmada tedavi görüyor 3 kür kemoterapi aldı eğer izmitten ziyade Hacettepe ye muhakkak gitsinler derseniz yönlendireyim ben onları şu an kafaları çok karışık yanlış kararlar vermemeleri için bizde bulduğumuz dala tutunup bi faydamız olsun diye uğraşıyoruz.Rabbim kimseyi evladıyla böyle kötü sınamasın :( hacettepeden isim varmı öenerebileceğiniz yoksa direk onkoloji den kim olursa mı ? çok çok saolun hocam bu kadar inanıp güvenip bi hekim olarak sizinle bu kadar rahat konuşabilmemizi sağladığınız için iyiki varsınız Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin size
![]() Düzenleyen y_bal - 22 Ara 2014 Saat 22:15 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Karaciger Biyopsisi oldugunu soylese idiniz, lafi bukadar uzatmazdim.. Tedaviye devam edilecek... Hacettepe bu asamada SART DEGILDIR.
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim hocam .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|