|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fenizma ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 20:08 |
iyi akşamlar hocam kızım 2,5 yaşında geçen hafta cuma gecesi ateşlendi.Ateş 38-38.7 arası değişti.arka azı çıktığını farkettim 4 gün ateş devam etti birşey yiyip içmedi ardından ön üst dişlerin diş etleri şişti ve kırmızı renk aldı dokununca kanamaya başladı.birkaç gün sonra ağızda kötü koku oluştu.diş hekimine gittik antibiyotik (klamoks bıd) verdi.iltihap var dedi.dişleri fırçalayın dedi zaten ben zorla dişlerini temizliyordum kanıyordu şimdi ilk ateşten bu yana 10 gün oldu.kırmızlıklar hafifledi kanama sürüyor koku hafifledi.antibiyotiği vermelimiyim ne zaman geçer siz ne önerirsiniz sağolun hocam biraz uzun oldu kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gereksiz verildi.. gereken bir durum olsa idi, verildiginin ertesi gunu atesi duserdi. 4 gun devam etmesi, Viral bir hastaligi isaret eder.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ara 2014 Saat 02:57 |
|
![]() |
|
fenizma ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam antibiyotiği doktor verdi ama ben kullanmadım allah biliyor ya eşimede kullandım dedim şimdi ağız kokusu beni endişendiriyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
100bin kere anlattim...
1- Once ATES olacak.... 2- Ondan sonra Agiz kokusuna ve dildeki pasa bakilacak... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolun hocam sanırım birsüre sonra oda geçecek
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|