Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - antibiyotik vermek istemiyorum(ateş)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumantibiyotik vermek istemiyorum(ateş)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fenizma Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fenizma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: antibiyotik vermek istemiyorum(ateş)
    Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 20:08
iyi akşamlar hocam kızım 2,5 yaşında geçen hafta cuma gecesi ateşlendi.Ateş 38-38.7 arası değişti.arka azı çıktığını farkettim 4 gün ateş devam etti birşey yiyip içmedi ardından ön üst dişlerin diş etleri şişti ve kırmızı renk aldı dokununca kanamaya başladı.birkaç gün sonra ağızda kötü koku oluştu.diş hekimine gittik antibiyotik (klamoks bıd) verdi.iltihap var dedi.dişleri fırçalayın dedi zaten ben zorla dişlerini temizliyordum kanıyordu şimdi ilk ateşten bu yana 10 gün oldu.kırmızlıklar hafifledi kanama sürüyor koku hafifledi.antibiyotiği vermelimiyim ne zaman geçer siz ne önerirsiniz sağolun hocam biraz uzun oldu kusura bakmayın 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118071
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 23:28
Antibiyotik gereksiz verildi.. gereken bir durum olsa idi, verildiginin ertesi gunu atesi duserdi. 4 gun devam etmesi, Viral bir hastaligi isaret eder.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ara 2014 Saat 02:57
Yukarı Dön
fenizma Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fenizma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 23:55
hocam antibiyotiği doktor verdi ama ben kullanmadım allah biliyor ya eşimede kullandım dedim şimdi ağız kokusu beni endişendiriyor 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118071
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 23:59
100bin kere anlattim...

1- Once ATES olacak....
2- Ondan sonra Agiz kokusuna ve dildeki pasa bakilacak...
Yukarı Dön
fenizma Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fenizma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2014 Saat 00:01
sağolun hocam sanırım birsüre sonra oda geçecek 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.