Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - nerden başlasam (bademcik)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumnerden başlasam (bademcik)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dilekuzeycisem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilekuzeycisem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: nerden başlasam (bademcik)
    Gönderim Zamanı: 23 Ara 2014 Saat 23:50
merhaba 
2011 doğumlu astım teşhisi konmuş alerji geniz eti horlama gibi bir sürü sorun nedeniyle antibiyotiği sıkça almak zorunda kalan bir oğlum var.
bugün bademcikleri şiş diye götürdüğümüz doktor ateşinin olmaması karşısında bu durumun doğru olmadığını bademciklerinin öldüğünü alınması gerektiğini söyledi.antibiyotik yazıp yolladı şiş inmez dedi
ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117482
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2014 Saat 03:15
" doktor ateşinin olmaması karşısında bu durumun doğru olmadığını bademciklerinin öldüğünü alınması gerektiğini söyledi "

Yani Turk doktorlari, beni hergun yaniltiyorlar...
Her gun; "Yok, bu kadar da SALAKLIK olmaz, bu son raddesidir." diyorum, pat, sizden bir sual geliyor. SALAKLIK REKORU EL DEGISTIRIYOR...

Ben hayatimda, bu doktor kadar, aptal, cahil ve salak bir doktor gormedim...Bu hakaretlerimi aynen iletebilirsiniz...
Turkiye'deki Tip Fakultelerinin "saheser" egitimleri sonucu; bakalim bu salaklik rekorunu kiran bir baska doktor cikacakmi!!!

Zaten basiniza gelenler, hep; her ateslendiginizde, antibiyotik kullanmaniz yuzunden...Eski sual ve cevaplari, Makalelerimi mutlaka okuyun..
SAKIN, hicbir ilac kullanmayin, sakin bu Turk Cocuk doktorlarinin salakliklarina da kanmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.