|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
dilekuzeycisem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilekuzeycisem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: alerjik çocuk ve ilaçlarGönderim Zamanı: 25 Ara 2014 Saat 00:45 |
|
Kadir bey merhaba
benim iki çocuğumada gittiğimiz dokorlar alerjikler bu yüzden çok hasta oluyorlar geniz etleri nedeniyle mikroba açıklar sonbahar ve ilkbaharda gece tozunu ve flixotide sürekli kullanın diyorlar.geniz eti ve bademciklerini aldırmamızı söylüyorlar. asla düşünmüyyoruz tabiki.horlama ve diş gıcırdatma problemimiz var.özel hastane doktorları hemen keselim biçelim deyyince devlet hastanesinede gittik.fakat o da alınması lazım dedi. ne yapalım bilemedik....şimdiden tteşekkürler bu arada Amerikaya yerleştiiniz doğrumu?lütfen hayır deyin :) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Ara 2014 Saat 01:55 |
|
Ilahi, alemsiniz!!!!!
O sizin bildiginiz; devlet hastaneleri; eskidendi... Simdi hepsi, yok doner sermaye, yok, "Performas" sacmaligi yuzunden, Ozel hastanalerden daha "BATAK" hale gelmislerdir. SAKIN; Hicbir Ameliyat onerisine kanmayin. Ben; 2011'de Amerika'ya kactim.. Daha dogrusu, Saglik bakanligi zorladi. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|