|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sibely ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2014 Saat 22:02 |
doktor bey merhaba.kızımız 7aylık bronşit başlangıcı teşhısıyle bize zimaks ve bricanly verdi. 8gundur kullanıyoruz ama bana daha kötü öksürüyor gibi geliyor.yazdıklarınızı okuyunca ilaç vermekle hata mı ettik diye düşündük ve bu arada sekrol vermemizi de söyledi.yardımcı olur musunuz ne yapmalıyız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, hata yaptiniz... Turk Cocuk doktorlari, Grip tehis etmemeye yeminlidirler..
Bu sarlatanlar; her oksurene, Astim tedavileri verirler. SAKIN; Sekrol'u kullanmayin. Zimax 17kg in altinda dozunun hesab edilmesi zordur. Sanki baska Antibiyotik kalmadi.. Zaten hicbir ilaca gerek yok.. Insallah,hicbirini vermemissinizdir. Hepsi cope atilacak. Sadece; Serum fiz damlatin. |
|
![]() |
|
Sibely ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle teşekkür ediyorum kadir bey.. sekrol u bir kere vermiştik hemen kestik. zimax ı 9 gündür veriyoruz günde 1 kere kaşığın 3 te 2 si kadar.. onu da kesiyoruz.. Bir de şunu söylemek istiyorum bebeğimizde ateş yok halsizlik yok sadece soğuk almış. ateş normal gündüz oyun oynuyor ama gece yatarken öksürüyor ve bu öksürük gündüzde başladı eskiden burun akıntısı yoktu ama artık burnuda akıyor bu iyi birşey mi? serum damlatıp burnunu çekiyorum aspiritör ile. İlginiz için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrıca hocam öksürüklü hastaların değerlendirilmesine de baktım bizimkisi ateşsiz öksürük ama artık burun akıntısıda başladı iki doktoro götürmüştük. ilk doktor larenjit teşhisi koymuştu ve prospan şurup yazdı diğer doktor da hırıltısı olduğunu söyleyip bronjit başlangıcı olduğunu söyledi ve zimaks verdi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor.. Dedigim gibi, Turk doktorlari Grip teshis etmemeye yeminlidirler. Onlara gore; Grip diye bir hastalik yoktur. Ya Astim vardir, yada Zaturre.. Yerseniz..
SAKIN; Her iki doktorun da verdigi HICBIR ILACI KULLANMAYIN... Son 1 ayki soru-cevaplari okuyun... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|